Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 23 km

Zeeuwse jongens overvallen winkel

Toegevoegd: 05-02-2010, 17.54 uur
Door: Roland de Jong
BERGEN OP ZOOM - De politie heeft twee jongens uit de gemeente Tholen opgepakt in verband met een gewapende overval in Bergen op Zoom. Dat meldt de politie Midden- en West-Brabant.


De jongens, een 16-jarige uit Sint Maartensdijk en een 17-jarige uit Tholen, drongen donderdagmiddag rond 17.00 uur een schoenenwinkel aan de Konijnenburgstraat in Bergen op Zoom binnen en bedreigden de aanwezige personeelsleden met een mes.

Ze deden vervolgens een greep in de kassa en gingen er met een geldbedrag vandoor. Gealarmeerde agenten wisten de 16-jarige jongen al snel aan te houden op het Mineurplein. De tweede dader wist te ontkomen.

Vanmorgen werd de 17-jarige knul door de Brabantse recherche echter aangehouden als tweede verdachte in deze zaak. De twee hebben beiden inmiddels een bekentenis afgelegd. De jongens zijn in verzekering gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hennie (5-2-2010 om 18:44)
Opnieuw twee miskleunen waar de maatschappij nooit meer iets aan heeft, maar waar we met zijn allen levenslang voor mogen dokken!
Arietr (5-2-2010 om 18:42)
Hier heb je dus politie voor, goed werk!
Rob (5-2-2010 om 18:22)
Waar gaat dit naartoe met de jeugd van tegenwoordig? Ik vraag me dikwijls af in welke maatschappij we zijn beland. Heb medelijden met de ouders van deze gasten.. Heropvoeden is hier de boodschap.
Cookie-instellingen beheren