Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Vijf arrestaties in drugsonderzoek

Toegevoegd: 05-02-2010, 22.33 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft tot nu toe vijf personen aangehou-
den in het kader van een onderzoek naar handel in verdovende middelen op met name Zuid-Beveland. Het onderzoek loopt nog.


De vijf werden donderdag opgepakt. Het gaat om drie inwoners van Goes, één inwoner van Vlaardingen en één inwoner van Rotterdam. Twee van de drie inwoners uit Goes en de Vlaardinger werden aangehouden in de gemeente Schouwen-Duiveland. De andere twee, de derde Goesenaar en de Rotterdammer, werden buiten de provincie gearresteerd.

Er werden twee woningen, één in Goes en één in Middelburg, doorzocht en er werden grote hoeveelheden speed en XTC-pillen aangetroffen. Het onderzoek wordt nog voortgezet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
,, (4-3-2010 om 16:39)
Beetje jammer dat er niet naar de toestand van de jongens wordt gekeken he,,
HOI (7-2-2010 om 11:59)
Laat die gasten lekker doen wat ze leuk vinden! Jullie hebben er toch geen last van?
Zah weh (6-2-2010 om 18:48)
Netjes tog
John (6-2-2010 om 14:57)
Bedankt politie, top werk. Nu justitie nog. Voor jaren onvoorwaardelijk de BAK in. Geen slap gedoe meer. Heeft de politie ook meer eer van zijn Werk. Die harddrugs lopen de spuigaten uit.
Chris (6-2-2010 om 11:12)
Laat de recherche het meer tot de bodem uitzoeken.Het leed wat de drugs aanricht voor de gebruiker is niet te overzien.Plus dat de gebruiker aan geld moet zien te komen om hun drugs te kopen, wat met stelen en inbreken bij elkaar geschraapt wordt.Er wordt steeds vaker ingebroken in Zuid-Beveland.
Cookie-instellingen beheren