Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Belg rijdt behoorlijk te hard in Breskens

Toegevoegd: 05-02-2010, 22.38 uur
Door: Roland de Jong
BRESKENS - De politie heeft vrijdagavond op de N675 bij Breskens een 21-jarige Belgische automobilist betrapt die fors te hard reed.


De Belg werd rond 20.30 uur door de politie aan de kant gezet omdat hij was geklokt op een snelheid van 135 kilometer per uur. Op de N675 geldt echter een snelheidslimiet van 80 kilometer per uur. De man reed dus 55 kilometer per uur te hard.

Het rijbewijs van de man, afkomstig uit Hever, is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
TT (7-2-2010 om 19:14)
@ Erik...en wie gaat dat extra geld betalen? 'geld moet geen rol spelen' ben je millionair? De burgers betalen al genoeg extra centen. Ik ga niet meer betalen voor wat posten, laat er maar wat meer agenten op de weg komen. Ik betaal voor veiligheid! extra controleposten is verspild geld
Weg gebruiker (7-2-2010 om 00:03)
Ja Jammer he. Vind dat ze ook op zondag moeten flitsen. En vooral net over de grens, nederland in. En ook controleren op onnodig gebruik van mistachterlicht. En het te weinig gebruik van knipperlicht.
Hennie (6-2-2010 om 18:58)
Tsja K.j. Wat dacht je van de Langeweg? Daar proberen zelfs de Bressiaanders de geluidsbarriere te doorbreken waar 60 km geldt. Gistermiddag zag ik op het voormalig veerplein 8(!) Belgische auto's met Belgen uiteraard staan dealen met een Bressiaander! Geen politie natuurlijk! Leve Checkpoint!
Laura (6-2-2010 om 13:43)
Dom dom dom, ze denken echt dat ze super stoer zijn om zo hard te rijden, nja voor je het weet, lig je in het ziekenhuis.
Noa (6-2-2010 om 11:14)
Auto rijden is een kunst,en niet iedereen kan dat,hard rijden kan iedere simpele dommerik, gaspedaaltje intrappen,is niet zo moeilijk, maar echt autorijden dat kan niet iedereen,aoutorijden is een kunst,daarmee word bedoeld fatsoenlijk rijden,zonder nadee te hinderen.
Erik (6-2-2010 om 10:36)
Ze moeten standaard permanente controleposten neerzetten, dat heeft het meeste effect. Geld moet geen rol spelen.
Cookie-instellingen beheren