Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Veel ongelukken door gladheid

Toegevoegd: 06-02-2010, 09.48 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Plaatselijke gladheid heeft vanochtend op meerdere plaatsen in de provincie voor ongelukken gezorgd. Dat meldt de politie.


Op divese locaties, maar met name op Walcheren en in Zeeuws-Vlaanderen vonden kleine aanrijdingen plaats. Volgens de politie raakten veel auto's van de weg. Een exact aantal was vanochtend nog niet bekend.

In Axel moest rond 08.45 uur de brandweer er aan te pas komen. Op de Vaartwijk was een auto via een sloot doorgeschoten naar boven. De brandweer heeft de betrokkene over de sloot geholpen. Een soortgelijk ongeluk deed zich rond 09.15 uur voor in Geersdijk.
 
 
Op de Provincialeweg was een automobilist(e) van de weg geraakt en halverwege een talud tot stilstand gekomen. De inzittende durfde echter niet meer uit de auto te komen en de brandweer werd daarom even ter plekke gevraagd om te assisteren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bart (8-2-2010 om 10:53)
Strooien???? in de Zeeuwsvlaamse polders 3 korreltes per kilometer zeker, of al helemaal niet! Ach ja, ONS BEN ZUUNIG..........
Een van de ongelukkige (8-2-2010 om 10:02)
Nou ik heb ook wel een cursus erin gehad.. Maar ik kwam zelf uit domburg en in het centrum was er niks aan de hand en ik rijd net 5 meter uit domburg en toen ging ik al... Er was ook geen houden meer aan...
Marco (7-2-2010 om 12:39)
Ik heb zelf 2 maal een slipcurcus gehad maar ik vond het gisteren spekglad onderweg. Er had gewoon gestrooid moeten worden. We betalen toch genoeg voor de weg te gebruiken ook. Ik vond het gisteren waardeloos van de provincie. De gemeente's hadden wel gestrooid dus waarom de provincie niet?
Weg gebruiker (7-2-2010 om 00:01)
Mijn dochter heeft nadat ze rijbewijs had gehaald bij DEK. een slipcursus gevolgd.Heeft ze al veel profijt van gehad.
Jaap Vergeer (6-2-2010 om 21:31)
Verplicht slipcursus. Da's ook goed voor alle jonge mensen die denken dat ze heel hard kunnen rijden. Werkt louterend. Na de cursus weet je echt dat het allemaal niet zo makkelijk is als het lijkt en dat voluit remmen vaak erger is dan niet remmen.
WillemK. (6-2-2010 om 21:17)
Vanmorgen over vanuit Walcheren in een uur naar Noord-Brabant gereden. Maar wel op WINTERBANDEN. Zolang men in Nederland tijdens de weersomstandigheden van de afgelopen periode op de gevaarlijke ZOMERBANDEN de weg op gaat zal er nooit ZOUT genoeg zijn,en brengt men zichzelf en anderen in gevaar.
Cookie-instellingen beheren