Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer helpt man uit auto in Oud Vossemeer

Toegevoegd: 06-02-2010, 18.17 uur
Brandweer helpt man uit auto in Oud Vossemeer
Door: Omroep Tholen
OUD-VOSSEMEER - Op de Mareweg in Oud-Vossemeer is zaterdagmiddag een auto van de weg geraakt en op de zijkant onderaan de dijk tot stilstand gekomen.


Rond 13.00 uur rukten de brandweer, politie en ambulance uit. Bij aankomst van de hulpdiensten zat nog een jongeman in de auto. Hij was aanspreekbaar en had geen letsel. De brandweer stabiliseerde de auto en toen mocht de bestuurder uit de auto klimmen.

De verpleegkundige onderzocht de automobilist op eventuele nog niet opgemerkte verwondingen, maar die waren er op het eerste gezicht niet. De auto is geborgen. Het ongeval is waarschijnlijk veroorzaakt door een oliespoor dat voor gladheid zorgde.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Simon (8-2-2010 om 10:51)
En maar jagen en jakkeren ondanks de dichte mist, tja, men is in Zeeland erg eigenwijs....
Helm (7-2-2010 om 22:24)
Die ambuance zuster, denkt wel om zijn eigen veiligheid goed zo mijnheer.
Joshua (6-2-2010 om 20:13)
Het is ook altijd raak op de molendijk/mareweg.
Cookie-instellingen beheren