Weerbericht:
Perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Vijf auto's op elkaar op N57 thv Wissenkerke

Toegevoegd: 27-09-2003, 10.44 uur
Door: Politie Zeeland

WISSENKERKE - Vrijdag omstreeks 15.15 uur vond er op de N57 t.h.v. hectometerpaal 65.3 te Wissenkerke een aanrijding tussen 5 personenauto's plaats, 3 hiervan raakte hierdoor total loss.

Een 55-jarige man uit Krimpen aan den IJssel reed over de N57 (Oosterschelde Stormvloedkering) komende uit de richting Haamstede. Doordat hij niet zoveel mogelijk rechts hield, ontstond ertussen hem en een tegemoetkomende 19-jarige man uit Oostenrijk een aanrijding.

Door de klap van de aanrijding raakte het voertuig van de 55-jarige man nagenoeg onbestuurbaar en raakte vervolgens de auto van een 50-jarige man uit Utrecht. Vervolgens kwam de auto van de 55-jarige man tot stilstand tegen de rechtervangrail.

De 19-jarige Oostenrijker raakte na de botsing de macht over zijn auto kwijt en schoot naar het linker weggedeelte, hier kwam hij in botsing met een 24-jarige automobilist uit Arnemuiden die met zijn auto stilstond op de vluchtstrook. Vervolgens botste een 52-jarige vrouw uit Brielle met de rechterzijde tegen de auto van de 19-jarige Oostenrijker.

De auto van de 55-jarige man uit Krimpen aan den IJssel, die van de 19-jarige Oostenrijker en de auto van de 24-jarige man uit Arnemuiden raakte total loss. De andere twee voertuigen raakte beschadigd. Geen van de bestuurders raakte gewond, de eerste meldingen betroffen wel dat er gewonden waren, vandaar dat er in eerste instantie ook 3 ambulances aanrijdende waren naar de aanrijding.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren