Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Rabelink nieuwe voorzitter KNRM Neeltje Jans

Toegevoegd: 06-02-2010, 23.56 uur
Rabelink nieuwe voorzitter KNRM Neeltje Jans
Door: Roland de Jong

VROUWENPOLDER - Tijdens het jaarlijkse bemanningsdiner van het KNRM-station Neeltje Jans is gisteren Gerard Rabelink benoemd tot de nieuwe voorzitter van de Plaatselijke Commissie van het reddingsstation.
 
Rabelink, burgemeester van Schouwen-Duiveland, volgt Jack Asselbergs op die deze zomer met pensioen ging. Rabelink volgt hem dus niet alleen op als burgemeester, hij wordt dus ook de nieuwe KNRM-voorzitter. Asselbergs vervulde de functie dertien jaar.
 
Tijdens de avond werd er ook afscheid genomen van twee opstappers, welke het station vanwege het bereiken van hun 55-jarige leeftijd moeten verlaten. Johan Jol was negen jaar opstapper. Kobus Muste nam deel aan 714 acties als opstapper/motordrijver en was vijfentwintig jaar acties.


Hans Saaman nam na 11 jaar trouwe dienst afscheid omdat hij vanwege een verhuizing niet meer in staat is om op tijd bij het reddingsstation te zijn. Saaman was actief als opstapper, plaatsvervangendschipper en controleur vuurwerk.
 
Erik Romijn en Martijn Kuzee, beiden opstapper, werden in het zonnetje gezet. Dat gebeurde vanwege hun 10-jarige dienstverband.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren