Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie waarschuwt voor babbeltrucs

Toegevoegd: 07-02-2010, 18.15 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - De politie waarschuwt voor personen die door middel van een babbeltruc een woning binnenkomen om daar vervolgens geld of spullen te stelen. Met name ouderen zijn het slachtoffer, zo meldt de politie.


Bij een hoogbejaarde man in Zierikzee werd afgelopen zaterdag aangebeld door twee vrouwen die iets wilden vragen over de buurt waar hij woonde. Ze waren benieuwd naar de woning, de tuin en of het leuk wonen was in de buurt.

Het was koud dus de man liet de vrouwen binnen. Ze hadden een notitieboekje bij zich en alles leek 'net echt'. Tot de vrouwen weg waren en de man erachter kwam dat er geld weg was en dat zijn bankpasje gestolen was.

De politie waarschuwt met name oudere mensen extra alert te zijn voor babbeltrucs.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Souburger (8-2-2010 om 09:30)
Ik vind het echt erg voor deze man wat hem is overkomen,blijf met je poten van andermans spullen af ,ik hoop dat je een tijd mag zitten in de bak .
Marga (8-2-2010 om 00:42)
Hoe laag ben je dan al gezonken om op deze wijze mensen te bestelen. Mag hopen dat het tuig geen kinderen hebben want die zijn zij echt niet waard. Ga ergens soppen in plaats van jatten!
Tom (7-2-2010 om 20:19)
Hoe triest moet je zijn om oudere mensen te willen oplichten...
Anoniem (7-2-2010 om 18:28)
Het is een schande dat er mensen rondlopen,die erop uit zijn om ouderen met een smoes benaderen in hun eigen woning,en dan deze mensen bestelen,laten ze een baan zoeken.
Cookie-instellingen beheren