Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 24 km

Man spuugt in gezicht van agent

Toegevoegd: 07-02-2010, 19.58 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een 36-jarige Vlissinger heeft zaterdagavond meerdere malen in het gezicht van een agent gespuugd nadat hij was aangehouden.


Rond 23.15 uur kwam bij de meldkamer van de politie een melding binnen van een café dat een lastige klant al vier keer uit het café was gezet omdat hij overlast veroorzaakte. De betreffende man was dronken en was opstandig en wilde zich niet verwijderen.

De politie kwam ter plekke en de man werd in de Walstraat aangehouden. De man werd in een politieauto gezet en overgebracht naar Torentijd. Tijdens die rit spuugde hij meermalen in het gezicht van een agent.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (8-2-2010 om 23:47)
We leven in de tijd van criminelen.. En loverboys. Maar daarvoor steekt de politie zn kop in t zand!! Laat dronken mensen lekker doen. Die zijn ongevaarlijk. Ga echte criminelen pakken. Dit is gewoon zelfs belachelijk dat het in het nieuws komt. Wat een onzin
Erwin (8-2-2010 om 21:30)
@bloem Kijk door mensen die geen respect hebben voor anderen(zat of niet) gaat nu de maatschappij naar de k...ten. Alles toestaan is uit den boze . optreden en hard. En ja ook wij zijn wel eens zat geweest maar ik wist tenminste wanneer ik moest stoppen en naar huis moest gaan.
Middelburgse (8-2-2010 om 16:51)
Dan spoor deze man voor geen meter! Hij is 36 jaar en gedraagt zich puberaal voor z,n leeftijd! En dat hij dan ook nog een stuk van z,n kraag zoop,is al helemaal pet! Af en toe doorzakken mag,maar niet dat andere er last van zouden krijgen!
@Blloem (8-2-2010 om 13:56)
@Bloem, kan zo zijn dat je weet dat het kan gebeuren, maar betekend toch niet dat je het hoeft te accepteren? Zit nogal een verschil in denk ik zo.. jammer dat er mensen zijn die er zo over denken...
Chicka68 (8-2-2010 om 13:55)
@Bloem; het is belachelijk dat er geen respect is voor politie en dat een zatlap het in zijn hoofd haalt een agent te bespugen. Dat je dat wil verantwoorden vind ik heel vreemd. Tijd om dit soort akties zwaarder te bestraffen. Een nachtje ontnuchteren in de cel volstaat niet.
De bob (8-2-2010 om 13:17)
@ bloem. als je na drank gebruik niet meer weet wat je doet kun je beter niet drinken!!En ook voor dit soort dingen is de politie en dan hoeven ze zich nog niet in het gezicht te laten spugen.
Cookie-instellingen beheren