Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 29 km

Vrouw drinkt twee keer te veel alcohol

Toegevoegd: 07-02-2010, 20.00 uur
Door: Roland de Jong
KERKWERVE - Op de Bogerdweg in Kerkwerve is in de nacht van zaterdag op zondag een vrouw aangehouden voor rijden onder invloed.


De 29-jarige automobiliste uit de gemeente Schouwen Duiveland had twee maal de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.

De vrouw kreeg van de politie een boete.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lubald (8-2-2010 om 16:19)
De zoveelste met teveel drank op. Het is schering en inslag tegenwoordig, gelijk maar het rijbewijs inleveren en een verplichte alcoholcursus. En als straf rijontzegging voor drie jaar want ze moeten eens voorbeelden gaan stellen.
Anne (8-2-2010 om 14:48)
Was deze vrouw een beginend bestuurder of niet?? Ik mag maar 0,2 promile, terwijl mijn vriend 0,5 promile mag, als ik dus 2x teveel heb gedronken komt dat neer op nog geen 2 wijntjes. Nu kan ik dus niet oordelen.
Flip (8-2-2010 om 11:08)
Met alcohol op gaan rijden???? WAT DOM!!! Je zou in die toestand maar een dodelijk ongeval veroorzaken! Rijbewijs afpakken! praat maar eens met nabestaanden van slachtoffer die door dronkenlap overreden is.
Bram (8-2-2010 om 03:18)
Ja mevrouw, heel jammer dat U gesnapt bent. Maar......je had het kunnen weten hè. Deze kleine misdaad wordt streng gestraft. 'k Hoop toch dat je in ieder geval een leuke avond hebt gehad. Volgende keer echter beter oppassen hoor. Een paar drankjes minder en dan is het o.k. Proost !!
Cookie-instellingen beheren