Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
31 files van totaal 102 km

Man rijdt 55km te hard over Sloeweg

Toegevoegd: 09-02-2010, 22.07 uur
Door: Manfred Berrevoets
RITTHEM - Op de Sloeweg Noord bij Ritthem is dinsdagochtend rond 11.00 uur het rijbewijs ingevorderd van een 48-jarige automobilist uit Roosendaal.


De man, die uit de richtring van Middelburg kwam, reed met een gecorrigeerde snelheid van 155 km/h over de Sloeweg Noord. Op deze weg is een maximumsnelheid van 100 km/h toegestaan.

Voor deze snelheidsovertreding moest de man zijn rijbewijs inleveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (10-2-2010 om 17:45)
@Adrie, ik vergelijk niks. Ik constateer dat de politie met meer dan 120 over een T splitsing raast, Is dat 'de verkeersveiligheid niet in gevaar brengen', zoals in de wet staat omschreven, en wat te zeggen van een auto die verongelukt als gevolg van een achtervolging, cq aanzetten tot hard rijden?
Matthijs (10-2-2010 om 15:14)
@Arie, De politie heeft wel vaker moeite met verkeersveilig gedrag vertonen. Ze kregen NET TOEVALLIG een spoed oproep en/of ander smoesje. Erg jammer dat de politie wat dat betreft zo hypocriet is. Mensen beboeten voor dingen die zij,onnodig(!), zelf ook doen. Ze staan boven de wet zeker?
Matthijs (10-2-2010 om 14:57)
@Jaap kallewaard, klopt maar omdat er meer mensen harder rijden op een weg waar dat kan (buiten de kom) dan op op een weg waar het niet kan (binnen de kom), is er veel meer geld te halen voor de politie op de grote wegen. Helaas is de veiligheid van u/ons/kinderen totaal niet belangrijk. Geld wel.
@Arie (10-2-2010 om 12:57)
Arie een politieauto mag ook zonder zwaailicht harder rijden.Het enige verschil is dat het dan geen voorrangsvoertuig is. Volgens mij is het soms beterals ze geen zwaailicht aan hebben dan vallen ze niet op als ze naar een inbraak gaan en kunnen ze de dader pakken doordat hij ze niet hoort aankomen
Leo (10-2-2010 om 11:15)
Dat politie-agenten ook niet volmaakt zijn, praat het gedrag van anderen niet goed. Heeft een agent vaak een goed excuus(met sirene naar een inbraak gaan zal geen heterdaad geven), het -burger- excuus is vaak -ik doe het voor de lol-. Als dat al een excuus is, is het wel een erg asociaal excuus.
W. (10-2-2010 om 10:29)
@ Jaap; daar heb je groot gelijk in! Hier in Koudekerke rijden er ook debielen zeker wel 60km/u waar 30km/uur is toegestaan. Ik sta er van versteld dat er nog geen ongelukken zijn gebeurd!
Cookie-instellingen beheren