Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
93 files van totaal 332 km

Bejaarde haalt nat pak na ongeluk

Toegevoegd: 10-02-2010, 17.33 uur
Door: Roland de Jong
RILLAND - Vandaag rond 12.30 uur is op de Oude Rijksweg in Rilland een 80-jarige automobiliste uit de gemeente Reimerswaal met haar auto in een watergang terechtgekomen. De vrouw raakte licht gewond.


De vrouw was vlak voor de spoorwegovergang in de slip geraakt vanwege de gladheid. Ze verklaarde dat ze teveel naar rechts had gestuurd omdat er vanuit tegenovergestelde richting een vrachtwagen aankwam rijden die voor haar gevoel teveel links reed.

Ze raakte van de weg af en belandde met haar auto in de watergang. De vrouw is op eigen kracht uit het voertuig gekomen maar behaalde wel een nat pak. Ambulancemedewerkers hebben haar onderzocht. Ze liep enkel een kneuzing op aan haar schouder.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vonck (10-2-2010 om 23:45)
Hopelijk is deze mevrouw weer snel op pad met haar auto! De reactie van Sander is een beetje jammer. Ouderen bestuurders ondergaan periodieke keuringen om te bepalen of ze hun rijbewijs mogen behouden. Er zitten al veel te veel ouderen in een isolement. Mobiel blijven kan dit juist voorkomen.
Marco (10-2-2010 om 20:30)
Vanwege de bezuinigingen worden de wegen smaller gemaakt, tegenwoordig en word er te weinig rekening gehouden met vrachtverkeer die de aanvoering en pakketten die wij bestellen bezorgen. want as chauffeur wil je ook de berm niet in.
MotoRob (10-2-2010 om 18:48)
Krasse dame zeg, hopelijk durft ze na dit voorval de weg nog op.
Sander (10-2-2010 om 18:46)
Waarom nemen mensen van deze leeftijd zulke grote risico's?????
Maja (10-2-2010 om 18:44)
Wel dapper van haar dat ze met dit weer toch op pad gaat. Ik kan me voorstellen dat ze teveel naar rechts uitweek door die vrachtwagen. Gelukkig is het goed afgelopen.
Dima (10-2-2010 om 18:29)
Dat was wel erg schrikken voor deze oudere mevrouw ! Sterkte en beterschap. Goed afgelopen , het had ook ernstiger kunnen zijn !
Cookie-instellingen beheren