Weerbericht:
Plaatselijk mist en vrijwel overal droog. Morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote uitslaande brand in woning

Toegevoegd: 11-02-2010, 02.57 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
GRIJPSKERKE - Een woning aan de Jacob Catsstraat in Grijpskerke is in de nacht van woensdag op donderdag door een felle uitslaande brand compleet verwoest.

Het vuur werd door de bewoner rond 2.00 uur ontdekt. Vier personen die in de woning waren konden zichzelf op tijd in veiligheid brengen. Zij werden elders ondergebracht. Door een nog onbekende fout werd de brandweer in eerste instantie naar de Jacob Catsstraat in Middelburg gestuurd. Later bleek dat de brand woedde in Grijpskerke.


Toen de brandweer ter plekke kwam stond het pand al in lichterlaaie. Branduituitbreiding naar drie direct naastgelegen garageboxen en verdere omgeving is wel voorkomen. Voor het blussen van de brand zijn drie blusvoertuigen en een ladderwagen ingezet. De brandweer was tot 05.00 uur bezig met nabluswerkzaamheden.

De woning is volledig verloren gegaan. De naastgelegen garageboxen liepen rook en waterschade op. Naar de oorzaak van de brand wordt nog onderzoek gedaan.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mariska (11-2-2010 om 07:57)
Wat erg!! Het is wel raak deze week. Wens de bewoners sterkte.
..... (11-2-2010 om 06:41)
Heel veel sterkte voor alle betrokkenen, de zoveelste keer al deze week.
Cookie-instellingen beheren