Weerbericht:
Af en toe zon en plaatselijk een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Meisjes stelen pinpassen bejaarden

Toegevoegd: 12-02-2010, 20.58 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Donderdag zijn in de Guido Gezellestraat in Terneu-
zen twee bejaarden het slachtoffer geworden van een babbeltruc.


Rond 18.30 uur werd bij de woning van het echtpaar aangebeld door drie meisjes. Zij waren netjes gekleed en vroegen of zij de woning mochten bezichtigen. Hun oma zou in een soortgelijke woning komen wonen en zij wilden graag eens kijken hoe alles eruit zag.

Later die avond wordt er gebeld en zegt een man dat er bankpassen zijn gevonden. Een vrouw neemt het gesprek van de man over en vraagt om de pincodes. De bejaarden bemerken dan dat hun pinpassen zijn verdwenen en geven uiteraard hun pincodes niet door.

De drie meisjes zijn ongeveer een kwartier in de woning geweest.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sas (12-2-2010 om 21:47)
Wat een rotstreek ik hoop dat ze worden opgepakt en eens goed onder handen worden genomen en al zeker niet met een boete ervan afkomen,zulke meiden moesten ze heropkweken in een trafkamp,sorry voor mijn uitspraak maar voor het zelfde geld was het mijn oma.
Crool (12-2-2010 om 21:46)
Ik vind dit zo zielig he. Laat die oude mensen met rust, hoop dat ze snel gepakt worden en iedereen moet zijn familie inlichten voor deze figuren want wie weet bij wie ze nog meer aan de deur komen
Sluiskillse (12-2-2010 om 21:32)
Dit is toch zo laf he geen hart in hun donders hoe kun je dit nu doen hebben ze niet mee gekregen in hun opvoeding dat ze bejaarden met respect moeten behandelen ? Sterkte voor de man en vrouw
Ernst (12-2-2010 om 21:12)
Belachelijk dat sommige mensen zo aan hun salaris moeten komen ga werken! En laat die oude mensen met rust!
DD (12-2-2010 om 21:08)
Gadverdamme, wat een rotstreek. Ik hoop dat die meiden nog een flink tegen de lamp lopen!
Cookie-instellingen beheren