Weerbericht:
Buien, vooral in het zuidwesten veel regen
Verkeersinformatie:
60 files van totaal 246 km

Meisjes stelen pinpassen bejaarden

Toegevoegd: 12-02-2010, 20.58 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Donderdag zijn in de Guido Gezellestraat in Terneu-
zen twee bejaarden het slachtoffer geworden van een babbeltruc.


Rond 18.30 uur werd bij de woning van het echtpaar aangebeld door drie meisjes. Zij waren netjes gekleed en vroegen of zij de woning mochten bezichtigen. Hun oma zou in een soortgelijke woning komen wonen en zij wilden graag eens kijken hoe alles eruit zag.

Later die avond wordt er gebeld en zegt een man dat er bankpassen zijn gevonden. Een vrouw neemt het gesprek van de man over en vraagt om de pincodes. De bejaarden bemerken dan dat hun pinpassen zijn verdwenen en geven uiteraard hun pincodes niet door.

De drie meisjes zijn ongeveer een kwartier in de woning geweest.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
TT (14-2-2010 om 21:22)
Dit is wel heel erg...maar dat komt toch vaag over wanneer meiden zoiets raars vragen? Nee hoor! Ik trap er niet in. Tenzij ik iemand voor me ogen zie verhongeren,of kou ziet lijden,komen er geen onbekenden in dit huis!
Kensy (14-2-2010 om 19:22)
Sorry hoor, maar hoe kun jij zeggen dat de ouders maar eens flink aangepakt moeten worden Jeroen?! Hoe durf je, je weet niet hoe het er aan toe gaat toch? of wel soms! sommige ouders weten helemaal niet wat hun kind uitspookt oh!
Janna (13-2-2010 om 12:44)
Maar wie zijn de man en vrouw die later aan de deur kwamen met het verhaal dat er pasjes gevonden waren en wat de pincode was ? Het lijkt meer op een dievenbende, eerst kinderen pinpassen laten stelen en dan als volwassene, langs gaan bij de bestolene en proberen de pincode te achterhalen.
W.Bondewel (13-2-2010 om 12:30)
Het zal wel een complot zijn die man vrouw en die meiden horen natuurlijk bij elkaar, de kinderen laten stelen en zelf te beroerd om te werken, met een rot smoesje terug komen pasjes gevonden ja ja.
Erik (13-2-2010 om 11:58)
Je moed nooit in babel truks in trappen babel trucs gebeurt regelmatig en de mensen zijn nog steets zo lomp als een achter kant van een varken de menssen trapen er toch altijd in.
Els (13-2-2010 om 11:50)
Wat moet er van die meiden worden als ze ouder zijn, volwaardige criminelen....een lange taakstraf in een zorgcentrum is voor hen op zijn plaats.
Cookie-instellingen beheren