Weerbericht:
Plaatselijk mist. Overdag zonnige perioden. Vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto te water bij Westkapelle

Toegevoegd: 13-02-2010, 06.22 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
WESTKAPELLE - Bij een ongeval op de Grindweg tussen Westkapelle en Zoutelande is zaterdagmorgen vroeg een automobilist met zijn auto te water geraakt.


Het ongeval vond rond 5.00 uur plaats ter hoogte van discotheek De Hooizolder. Door nog onbekende oorzaak raakte de man van de weg en kwam op zijn kop in een naast de weg gelegen watergang terecht. Het slachtoffer raakte bekneld in zijn voertuig.

Brandweerduikers zijn ingezet om het slachtoffer uit zijn benarde positie te bevrijden. De man, die zijn hoofd nog net boven water kon houden, is overgebracht naar het ziekenhuis. Over zijn verwondingen is nog geen duidelijkheid. Volgens de politie had de man in ieder geval onderkoelingsverschijnselen.
 
De bestuurder was niet onder invloed van alcohol.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Miepje (13-2-2010 om 15:02)
Een heftige ervaring, ook voor de jongen die er achter reed. Beide jongens heel veel sterkte toegewenst met de verwerking van deze ingrijpende gebeurtenis. Hopelijk is de ziekenhuisopname van het slachtoffer maar van korte duur en wordt er geen verder letsel geconstateerd. Beterschap toegewenst.
Johan (13-2-2010 om 14:11)
Heel goed om een lifehammer in de auto te hebben. Monteer deze ALTIJD aan het plafond van de auto zodat je er dan ook altijd bij kan. Als de lifehammer op de tunnelbak gemonteerd is kan je er namelijk niet bij als je zelf in de gordels hangt als de auto op zijn kop ligt...
@goudswaard (13-2-2010 om 10:36)
Life-hammer helpt die echt als je BEKNELD zit? Wat de oorzaak ook was, ik hoop dat de knul het redt.
J.Goudswaard (13-2-2010 om 09:32)
Hopelijk gaat het goed komen met het slachtoffer... (Voor dit soort situaties: daarom hangt er bij mij een ''Lifehammer" aan de binnenkant van m'n auto. Hiermee kan je de veiligheidsriem doorsnijden en het raam inslaan om uit de auto te komen, als het op de normale manier niet lukt.)
Mack (13-2-2010 om 06:42)
Oeps, wat zonde van je avond ! Ziet er erg uit op de foto's ben benieuwd hoe het met de bestuurder gaat.
Cookie-instellingen beheren