Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 30 km

Opmerkelijk ongeluk Arnemuiden

Toegevoegd: 13-02-2010, 09.50 uur
Opmerkelijk ongeluk Arnemuiden
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - In Arnemuiden is vrijdagavond rond tien voor negen een auto van de weg geraakt en op zijn zijkant tegen enkele woningen beland.


Het ongeluk gebeurde volgens de politie rond 20.50 uur door onverklaarbare wijze toen de automobilist net de spoorwegovergang bij de Doeleweg was gepasseerd. De auto raakte van de weg en belandde tegen de gevels van twee huizen.

Volgens de politie is de schade aan de woningen behoorlijk. Eén woning heeft aan beide zijden van de deur grote scheuren opgelopen. Ook is er glas en een deurpost beschadigd. Van een andere woning beschadigde het raam. De auto is total loss.

De bestuurder heeft de plaats van het ongeluk verlaten nog voordat de politie arriveerde. De politie heeft de eigenaar van de auto, welke kon worden achterhaald aan de hand van een portemonnee in de auto en de kentekenplaten op het voertuig, gevorderd zich te melden om een verklaring af te leggen. Voor zover bekend is dat nog niet gebeurd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (14-2-2010 om 17:48)
Ko heeft gelijk,het is ook gewoon zo,en zeker is er wat aan de hand als de bestuurder hem smeert,en heeft zekers niet voorzichtig gereden. mag hard gestraft worden,,! en finacieel flink laten betalen,wie zat ie onder invloed he.
Cynthia (14-2-2010 om 14:30)
Ik vind het egt erg het is mijn neef.
Astrantje (14-2-2010 om 13:28)
Wat een geneuzel over de afwezigheid van de chauffeur en wel/geen gladde banden. Ik vind het gewoon vreselijk voor de bewoners, de schade aan hun eigen woning. Daar zit meer emotionele waarde aan dan in geld is uit te drukken.
Arnemuiden (14-2-2010 om 12:54)
Ik zie wel dat iedereen zijn zegje weer klaar heeft, jammer hoor. En wat die banden betreft, die auto wordt toch elk jaar gekeurd, dus zal hij er nog wel mee mogen rijden.Kijk eerst naar jezelf voor je je ongezouten mening geeft.
Jan (14-2-2010 om 12:08)
Karel Via de site van de PZC is het kentekennummer te zien en via de site van RDW is te zien dat het een ALFA ROMEO 156; 1.8 T.SPARK is. Tja, deze knul gewoon de eerste 5 jaar geen rijbewijs meer geven en daarne via een speciale cursus proberen het rijden bij te brengen.
Koos (14-2-2010 om 10:31)
't lijkt me overigens geen probleem om zoiemand te bekeuren met evt drank komt ie wel weg maar als ze nu naar de eigenaar van het voertuig de boete sturen denk ik dat ie vanzelf bij de juiste persoon komt. want er is geen mens die graag voor deze schade opdraait. dus heb je ook geen heterdaad nodig
Cookie-instellingen beheren