Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Opmerkelijk ongeluk Arnemuiden

Toegevoegd: 13-02-2010, 09.50 uur
Opmerkelijk ongeluk Arnemuiden
Door: Roland de Jong

ARNEMUIDEN - In Arnemuiden is vrijdagavond rond tien voor negen een auto van de weg geraakt en op zijn zijkant tegen enkele woningen beland.


Het ongeluk gebeurde volgens de politie rond 20.50 uur door onverklaarbare wijze toen de automobilist net de spoorwegovergang bij de Doeleweg was gepasseerd. De auto raakte van de weg en belandde tegen de gevels van twee huizen.

Volgens de politie is de schade aan de woningen behoorlijk. Eén woning heeft aan beide zijden van de deur grote scheuren opgelopen. Ook is er glas en een deurpost beschadigd. Van een andere woning beschadigde het raam. De auto is total loss.

De bestuurder heeft de plaats van het ongeluk verlaten nog voordat de politie arriveerde. De politie heeft de eigenaar van de auto, welke kon worden achterhaald aan de hand van een portemonnee in de auto en de kentekenplaten op het voertuig, gevorderd zich te melden om een verklaring af te leggen. Voor zover bekend is dat nog niet gebeurd.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Suzke (16-2-2010 om 11:24)
Ik vind het nogal SLAP van de politie...ze vinden gewoon zijn portomonee en al in de auto en dan zoeken ze hem niet eens op...en wachten ze tot de volgende morgen....kan er met me hoofd niet bij!!!
ARNEMUIDEN (15-2-2010 om 14:51)
Ik vind dat iedereen zijn mening maar weer mooi klaar heeft! voordat je niet weet wat er is gebeurd kan je makkelijk oordelen aan de hand van een foto he!! stelletje!! Maakt niet uit hoe of wat is gwn rot t voor alle betrokkenen......!!!!
Vonck (15-2-2010 om 12:43)
Zou er ook echt niet trots op zijn als dit mijn neef zou zijn. Vraag me af wat er voor hem erg aan is. Hoe haal je het in je hoofd om weg te lopen. Er kan er ook eentje onder je auto liggen. Mafkees!
Marijs (14-2-2010 om 22:22)
nou houd 'ie z'n eigen natuurlijk schuil tot alles uit z'n bloed is. Als dat mijn kind was, had ik 'm aan z'n nekvelletje naar het politiebureau gesleurd!!
@cynthia (14-2-2010 om 21:37)
Als je neef de bestuurder is van de auto, zou die betere manieren mogen hebben. Als je neef achter het raam zat van de getroffen woning, ja dan is het erg!!!
Zoop (14-2-2010 om 21:34)
@arnemuidenaar: hoe kom je bij het vage idee dat na een apk keuring de banden dus zeker wel een jaar nog goed blijven ? wat een belachelijke vooronderstelling en denk eens na voordat je zelf wat schrijft....
Cookie-instellingen beheren