Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
113 files van totaal 408 km

Felle autobrand bij supermarkt

Toegevoegd: 13-02-2010, 15.16 uur
Felle autobrand bij supermarkt
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Een felle autobrand bij de Albert Heijn aan het Fazantenhof in Middelburg trok zaterdagmiddag veel bekijks.


Even na 14.00 uur vatte een personenauto door nog onbekende oorzaak vlam en schoot een eind vooruit. De auto stond binnen korte tijd volledig in brand. De brandweer heeft de brand geblust. Met behulp van redgereedschap is de motorkap opengeknipt om de brand volledig te kunnen blussen.

De auto is door de brand volledig verwoest. De oorzaak is voor alsnog onduidelijk.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Karel (14-2-2010 om 11:55)
Ws. stond de auto in zn versnelling en door de brand is er kortsluiting ontstaan waardoor de start motor is gaan draaien? Toch zonde als je even om boodschappen gaat en je treft je auto zo aan!
Gerrit (14-2-2010 om 11:00)
Dan onstaat er door de brand sluiting in de startmotor. En wanneer de auto dan nog in zijn versnelling staat gaat hij vooruit rijden op zijn startmotor.
Rob van der Klugt (14-2-2010 om 10:57)
De brand zal zijn ontstaan in het elektrische circuit van de auto. Versmelting van draden zorgde mogelijk voor de stroom die nodig is om de motor te starten. Als de auto in de eerste versnelling stond kon hij vooruit rijden. Door een combinatie van technische feiten duurde dat (gelukkig) niet lang.
Karel (14-2-2010 om 08:09)
Dat de auto naar voren geschoten is komt waarschijnlijk doordat deze nog in zn versnelling stond, als er dan sluiting komt in bv het contactslot dan wordt de startmotor aangerstuurd en gaat de auto rijden...
Ron (14-2-2010 om 06:15)
@Bax: Door kortsluiting als gevolg van de brand is de startmotor gaan draaien, de eigenaar had de auto in zijn 1e versnelling "weggezet" en niet op de handrem..........wel een vreemde gewaarwording om een brandende auto te zien gaan rijden.
M (13-2-2010 om 23:12)
In de versnelling geparkeerd,en door de brand kortsluiting ontstaan en dan op de startmotor gaan rijden. denk ik
Cookie-instellingen beheren