Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 73 km

Zeven gewonden bij ongeval

Toegevoegd: 14-02-2010, 17.29 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
WISSENKERKE - Bij een ernstig verkeersongeval op de Oost Westweg ter hoogte van Wissenkerke zijn zondagmiddag zeven personen gewond geraakt. Één van de slachtoffers is een 2-jarig meisje uit Helvoirt.


Het ongeval, waarbij twee personenauto's betrokken waren, vond rond 16.30 uur plaats. Een auto met daarin twee jongens, waaronder een 18-jarige man uit de gemeente Noord Beveland, kwam uit de richting van Geersdijk. Op de kruising kwamen de jongens in botsing met een auto die vanuit de richt van Goes naar Kamperland reed. In deze auto zaten een echtpaar, een 31-jarige man en een 27-jarige vrouw uit Helvoirt, met hun 2-jarige dochtertje en de grootouders, een 59-jarige man en een 58-jarige vrouw beide afkomstig uit Tilburg.

Door de botsing belandde de auto van het gezin in een bevroren sloot. De jongens kwamen na een keer te zijn getold tot stilstand tegen de middenberm. De 18-jarige man is per traumahelikopter overgebracht naar een ziekenhuis. De andere inzittenden zijn verspreid over diverse ziekenhuis behandeld aan hun verwondingen.

De politie heeft ter plekke een technisch onderzoek gedaan naar de toedracht van de botsing. De oorzaak is op dit moment nog niet bekend. Over de exacte toestand van de gewonden bestaan eveneens geen duidelijkheid. De weg is niet afgesloten geweest voor het verkeer, de politie heeft het verkeer over de andere rijbaan geleid.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans (14-2-2010 om 22:10)
Sterkte voor de betrokkenen @ Elsing. Een rotonde op een 100km weg? Er is maar een oplossing daar en dat is gewoon net zoals op de rest van de weg een viaduct met op en afritten..
Zoop (14-2-2010 om 21:38)
Altijd al een vreemde weg. mensen rijden 75 waar ze daar 100 mogen en waar je 60 mag zit er meestal wel een bumperklever in je kont om te de boel op te jagen.
Iemand. (14-2-2010 om 21:33)
Rust zacht Perry. Sterkte aan de familie en vrienden.
Motorfreak (14-2-2010 om 19:48)
Hey gabber wat is dat nu? Ik zwaaide nog toen je weg reed van het dorp en vlak daarna hoorde ik wel al die sirenes maar zag net aan je blik dat jij erbij betrokken bent........suc6 voor iedereen. Kruising mankeert weinig aan, te hard rijden wordt snel geroepen, gewoon ff opletten bij oversteken!
Bewoner (14-2-2010 om 19:48)
Hier zijn al zoveel ongelukken gebeurd is het dan nu tijd voor een stoplicht of rotonde? Heel erg!
A van hoogen (14-2-2010 om 19:40)
Een overzichtelijk kruispunt wat uitnodigd om hard door te rijden. alle slachtoffers veel sterkte. het wordt nu eens tijd dat dit kruispunt veranderd in een rotonde want nu is het gewoon afwachten op een ongeluk met dodelijke afloop.
Cookie-instellingen beheren