Weerbericht:
Op veel plaatsen bewolkt, maar vooral in het zuid(oost)en later ook zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeven gewonden bij ongeval

Toegevoegd: 14-02-2010, 17.29 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
WISSENKERKE - Bij een ernstig verkeersongeval op de Oost Westweg ter hoogte van Wissenkerke zijn zondagmiddag zeven personen gewond geraakt. Één van de slachtoffers is een 2-jarig meisje uit Helvoirt.


Het ongeval, waarbij twee personenauto's betrokken waren, vond rond 16.30 uur plaats. Een auto met daarin twee jongens, waaronder een 18-jarige man uit de gemeente Noord Beveland, kwam uit de richting van Geersdijk. Op de kruising kwamen de jongens in botsing met een auto die vanuit de richt van Goes naar Kamperland reed. In deze auto zaten een echtpaar, een 31-jarige man en een 27-jarige vrouw uit Helvoirt, met hun 2-jarige dochtertje en de grootouders, een 59-jarige man en een 58-jarige vrouw beide afkomstig uit Tilburg.

Door de botsing belandde de auto van het gezin in een bevroren sloot. De jongens kwamen na een keer te zijn getold tot stilstand tegen de middenberm. De 18-jarige man is per traumahelikopter overgebracht naar een ziekenhuis. De andere inzittenden zijn verspreid over diverse ziekenhuis behandeld aan hun verwondingen.

De politie heeft ter plekke een technisch onderzoek gedaan naar de toedracht van de botsing. De oorzaak is op dit moment nog niet bekend. Over de exacte toestand van de gewonden bestaan eveneens geen duidelijkheid. De weg is niet afgesloten geweest voor het verkeer, de politie heeft het verkeer over de andere rijbaan geleid.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Beztuurder (14-2-2010 om 19:19)
Heel erg wat er gebeurd is ik hoop dat alles goed komt met iedereen , ik word een beetje moe van al dat geklaag altijd bij elke ongeluk dat ze wat aan de weg moeten doen en veiliger maken terwijl het met goed opletten gewoon veilig is.
Marja (14-2-2010 om 19:18)
Heel veel sterkte voor alle gewonden en veel beterschap mijn advies ...altijd goed uitkijken in het verkeer!dit heeft niets met rotondes te maken,want daar gebeuren ook ongelukken op
Koopman Kamperland (14-2-2010 om 19:11)
Zeg Elsing, kan aan mij liggen maar het is daar toch redelijk overzichtig, en gaat zelden fout daar! Feit is wel dat het al erg genoeg is. Oorzaak kan ook gladheid zijn of niets gezien hebben. En uh, dom gelul dat de politie niets doet, ze staan op iedere hoek van de straat met een lasergun.
Harry (14-2-2010 om 18:57)
Sterkte voor de betrokkenen. Wordt tijd dat er eens iets bij dat kruispunt wordt gedaan, Rontonde of stoplichten met flitspalen, Denk maar eens ook aan de fietsers en scooters die daar over moeten steken !!!!!
Ramona (14-2-2010 om 18:14)
Heel veel sterkte voor alle betrokkenen
Inge (14-2-2010 om 17:58)
Zag er niet goed uit daar! Was eerder al een paar ambulances tegengekomen en zag later de kruising vol staan met hulpdiensten! Ben benieuwd wat de oorzaak was?! Sterkte voor de slachtoffers.
Cookie-instellingen beheren