Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 13 km

Jongen (17) vernielt fietsen

Toegevoegd: 14-02-2010, 14.25 uur
Door: Manfred Berrevoets
SINT JANSTEEN - In de nacht van zaterdag op zondag rond 00.10 uur is, aan de Wilhelminastraat in Sint Jansteen, een 17-jarige jongen uit Hulst aangehouden wegens vernieling en bedreiging.

Beveiligingsmedewerkers, die bij het gemeenschapshuis stonden, zagen de jongen kort na middernacht drie fietsen vernielen. De twee beveiligingsmedewerkers spraken de jongen aan op zijn gedrag. Hierop bedreigde de jongen de medewerkers.


De jongen is gehoord en inmiddels weer in vrijheid gesteld. De politie is op zoek naar de eigenaren van de vernielde fietsen. Zij worden verzocht zich te melden op het politiebureau of op telefoonnummer 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Iemand (14-2-2010 om 21:14)
17 jaar? en dan al zo? Sterkte jongen! maar ik zou zeggen doe maar gewoon normaal!!! Zijn al genoeg gekken op de wereld..
Cookie-instellingen beheren