Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man rijdt zonder verlichting

Toegevoegd: 14-02-2010, 22.28 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - In de nacht van zaterdag op zondag rond 04.40 uur is een 20-jarige automobilist uit Goes, aan de Ruisdaelstraat in Goes aangehouden wegens rijden onder invloed.

Rond 04.30 uur zagen surveillerende agenten een personenauto zonder verlichting en met bevroren ruiten over de Wulfaertstraat rijden en gaven een stopteken. De automobilist passeerde de politieauto over het fietspad en ging er met hoge snelheid vandoor.


In de Ruisdaelstraat reed de auto tegen een geparkeerd staande auto waarop de agenten de man uit zijn voertuig haalden en aanhielden. Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 2,7 maal teveel had gedronken. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Verkeersman (16-2-2010 om 13:01)
@frans, blijkbaar is iedereen het met Goesenaar en vergelijkbare meningen eens en sta je alleen. Geeft dat niet te denken ?
Jan (15-2-2010 om 20:55)
Zo weer iemand die voor een jaar of vijf van de weg moet blijven. O ja en die Frans is volgens mij ook niet helemaal fris, je zal maar in die auto zitten die aangereden is of er net langs lopen.
Goesenaar (15-2-2010 om 19:44)
@Paap, je hebt gelijk. We proberen met z'n allen het aantal verkeersslachtoffers na beneden te krijgen met talloze populaire en impopulaire maatregelen. Echter alcohol wordt daarbij (nog) niet aangepakt Eerste 5 jaar na rijbewijs halen 0 promille in het verkeer lijkt mij een goede stap voorwaarts
Vonck (15-2-2010 om 12:41)
Ik zie het probleem niet Frans. Gelijk gaan roepen 'zelf heilig' is zo makkelijk. Iedereen trapt het gas wel eens te veel in. Maar met drank op rijden is gewoon achterlijk! Kijken of het je nog zo weinig doet als je zoon/dochter of iets geschept wordt door zo'n d*biel
Goesenaar (15-2-2010 om 12:28)
@frans: Blijkt maar weer eens dat je niet doordrongen bent van het feit wat voor impact dit heeft op onschuldige slachtoffers van alcoholmisdrijven.
Zoop (15-2-2010 om 11:47)
Vluchten voor politie ? gelijk gericht het vuur openen, wie weet hoeveel mensen hij wel niet de dood in had mee kunnen slepen. leuk hoor carnaval.. gezellig...
Cookie-instellingen beheren