Brandweer Torenweg oefent brandmelding in Mortiere

Toegevoegd: 01-02-2006, 15.05 uur

Door: Manfred Berrevoets [Redactie HVZeeland.nl]

MIDDELBURG - De brandweer Torenweg heeft dinsdagavond een oefening gehouden op het bedrijventerrein 'De Mortiere' in Middelburg.

Rond acht uur werd er een brand gemeld in het pand van Bo-rent, dit is een verhuurbedrijf gevestigd aan de Klarinetweg te Middelburg. Binnen in een loods was een brand ontstaan er zouden nog mogelijk personen in het pand aanwezig zijn.

De eerste tankautospuit 4533 schaalde gelijk op naar 'middelbrand'. De dienstbus 4513 van de post Torenweg speelde de tweede tankautospuit.

Inmiddels was de brand al doorgeslagen naar twee omliggende panden en werd de prioriteit gezet op het bevrijden van eventuele slachtoffers. Deze werden binnen korte tijd bevrijd uit het pand en overgedragen aan de ambulances.

De brandweer spreekt  van een geslaagde oefening.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750