Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie gewonden bij ongeluk Zierikzee

Toegevoegd: 15-02-2010, 19.17 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - Bij een aanrijding tussen drie auto's op het Groeneweegje in Zierikzee zijn vandaag drie personen gewond geraakt.


De eerste auto van de drie stopte rond 07.40 uur omdat een vrachtwagen aan het keren was. De twee auto stopte ook, maar de derde auto zag het te laat en deze reed achterop.

Een 29-jarige man uit Zierikzee is voor de zekerheid met een nekkraag overgebracht naar het ziekenhuis omdat hij klaagde over pijn aan zijn nek. De anderen waren lichtgewond en gingen naar hun huisarts.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
A (17-2-2010 om 01:10)
Eeeeeeh.... echt wel dat auto's wat zien. Op nieuwe auto's zitten tegenwoordig parkeer sensoren die er voor zorgen dat de auto stopt zodra je te dicht bij een object komt, en ook is er al een systeem die er voor zorgt dat je automatisch afstand houd op je voorligger...
GeJa (15-2-2010 om 19:37)
Derde auto zag het te laat?? Auto's zien niks! Bestuurders van die dingen moeten opletten en niet wat anders zitten doen zoals je zo veel ziet tegenwoordig.
Cookie-instellingen beheren