Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vuurwapen blijkt klappertjespistool

Toegevoegd: 16-02-2010, 15.05 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft vanochtend in Vlissingen een 29-jarige vrouw uit Vlissingen en een 25-jarige man uit Goes aangehouden na een tip dat deze in het bezit waren van een vuurwapen. Het bleek echter te gaan om een klappertjespistool.


De vrouw en de man werden dinsdagochtend op de hoek van de Lange Zelke met de Walstraat opgepakt nadat een spoorwegbeambte de politie had getipt dat hij had gezien dat de man toen hij uit de trein stapte een op een vuurwapen gelijkend voorwerp droeg.

De politie zag even later de hoek van de Lange Zelke en de Walstraat een manspersoon die aan het signalement voldeed. Hij fietste in het gezelschap van een vrouw.

De twee werden staande gehouden voor fietsen in het voetgangersgebied. Ook werden ze gefouilleerd. Uit de kleding van de 25-jarige man kwam een klappertjespistool tevoorschijn. De twee werden aangehouden en naar het bureau gebracht. Bij verder onderzoek kwamen er geen ander wapens meer tevoorschijn. Hierna zijn de man en de vrouw weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Carnaval (17-2-2010 om 16:06)
Wat je met een klappertjespistool moet? Het is carnaval!!!!!!!!
Francois (17-2-2010 om 12:09)
@Tatiana: Niet afkraken, er is adequaat gehandeld door de NS medewerker en politie. Er zijn maar weinig mensen die op afstand kunnen zeggen of een wapen echt of nep is, zefs 99% van de agenten kunnen dat niet. 25 jaar, hopen dat ie nu wat volwassener wordt.
Jan van Souburg (17-2-2010 om 12:08)
@Ikke, als dat figuur in het donker dat speelgoed pistooltje onder uw neus houd en daarbij om uw bezittingen vraagt ben ik toch benieuwd of u in staat bent om speelgoed van echt te onderscheiden en nog steeds whaha zegt.
Hallo (17-2-2010 om 11:50)
Wat denk je van carnaval?
Marga (17-2-2010 om 08:57)
@ikke niet iedereen heeft zoveel kennis van wapens zo als jij! Met een klapperpistool op zak lopen op zijn leeftijd is zeker weten om mensen de stuipen op het lijf te jagen. En ik vind het heel goed dat zij opgepakt zijn. Uit de handel al die rotzooi, is geen speelgoed!
Natas (17-2-2010 om 06:16)
Klappetjes pistool,waren die er niet te oud voor? Ze lopen niet voor niets met dat ding op zak, hoe vaak worden er overvallen met een nepwapen? Zonder dat je dat weet? Dus goed werk van de polite, alleen mag er wel eens zwaarder gestraft worden, voor men zelf recht in eigen handen neem.
Cookie-instellingen beheren