Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee gewonden bij aanrijding Wilhelminadorp

Toegevoegd: 16-02-2010, 15.13 uur
Twee gewonden bij aanrijding Wilhelminadorp
Door: Roland de Jong
WILHELMINADORP - Bij een ongeluk op de kruising Langeweg-Deltaweg (N256) in Wilhelminadorp zijn vanmiddag twee personen gewond geraakt.


Door nog onbekende oorzaak kwamen rond 13.50 uur twee personenauto's met elkaar in botsing. Het ging een om een zogeheten kop-staartbotsing. De brandweer werd opgeroepen om de ambulancedienst te assisteren, maar de situatie bleek ter plekke mee te vallen. Niemand zat bekneld.

Volgens de politie is één persoon met nekklachten naar het ziekenhuis vervoerd. Een andere betrokkene had wat lichte verwondingen maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Bergingsbedrijf Van Mourik heeft de beide voertuigen weggesleept. De provincie was ter plekke om het wegdek schoon te vegen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Boris (16-2-2010 om 23:23)
@Bax, logisch dat de voorkant meer beschadigd is, daar zit namelijk de kreukelzone van een auto, die heeft die fiat amper, en al helemaal niet van achter.. dan is de inzittende degene die de klap dus opvangt ipv de auto.
Chantal (16-2-2010 om 22:58)
Nou Jan, dan mag het wel geen laaghangende zon zijn geweest. Maar de zon was wel erg verblindend. Ik reed er net langs toen het ongeluk gebeurt was. En als je dan misschien geen zonnebril op hebt, en je kijkt naar het stoplicht is het toch lastig te zien.
Jan (16-2-2010 om 20:55)
Om 13.50 is er echt nog geen laag hangende zon hoor. En de stoplichten zijn daar op aangepast met speciale led verlichting.
Jaap Vergeer (16-2-2010 om 20:39)
Mijn moeder had ook een fiat die er na kopstaart redelijk leek uit te zien, tot de garagist mij liet zien dat de hele carrosserie verwrongen was=total loss. Schijn bedriegt. Zonneschijn ook, met laagstaande zon.
Bax (16-2-2010 om 17:25)
Die fiat ziet er nog redelijk uit in vergelijking met de Citroen, vreemd
Mozes (16-2-2010 om 15:22)
Oorzaak laad zich wel raden. Laaghangend zonnetje, licht op rood. een wakkere chauffeur, en een die niet echt aan het auto rijden was. Ik hoop datr ze er geen letsel aan over houden.
Cookie-instellingen beheren