Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Treinverkeer stil na fatale botsing

Toegevoegd: 16-02-2010, 18.42 uur
Treinverkeer stil na fatale botsing
Door: Roland de Jong
GOES - Het treinverkeer tussen Goes en Kruiningen-Yerseke is dinsdag gestremd geweest als gevolg van een fatale botsing bij de spoorwegovergang Buys Ballotstraat in Goes.
 
Rond 16.30 uur vond op de overgang een aanrijding plaats tussen een trein en een man. De hulp van brandweer en ambulancedienst kwam te laat. Volgens de politie is er hoogstwaarschijnlijk geen sprake van een ongeval of een misdrijf.


Vanwege de botsing moeten reizigers rekening houden met een vertraging van dertig tot zestig minuten. Volgens Prorail eindigt de stremming naar verwachting tussen 18.30 en 19.30 uur. Er zijn bussen ingezet.
 
Getuigen van dit ongeval kunnen, als zij daar behoefte aan hebben, terecht bij Slachtofferhulp. Het telefoonnummer van Slachtofferhulp is 0900-0101
 
 
Nuttige links bij dit bericht:
- Korrelatie
- Slachtofferhulp


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Getuige (22-2-2010 om 17:38)
Ja, er zijn veel getuigen geweest, ook mijn zoon van 13 zat naast me in de auto; shock, slapeloze nachten, etc.etc. Ik kies ervoor geen toeschouwer te zijn, maar toch overkomt het je! Voor velen wel zeer traumatisch!
Anoniem (21-2-2010 om 13:29)
Ik snap best dat je soms geen uitweg meer ziet, maar ze denken niet aan de mensen die het van dicht bij meemaken, onze zoon 15 jaar is vandeweek nog getuige geweest van een zelfdoding in goes die hebben ook een trauma, probeer het maar eens te verwerken heel het gezin staat op zijn kop.
Anoniem (21-2-2010 om 09:48)
Ik word altijd zo moe van mensen die zeggen dat ze beter een andere manier hadden moeten kiezen. Mensen die zo een einde aan hun leven maken leven in een roes op dat moment en zien geen andere uitweg meer. Rust zacht Danel, ik hoop dat je de rust hebt kunnen vinden die je hier niet vond.
Anoniem (20-2-2010 om 17:13)
Sorry hoor, maar die jesus van je heeft in dit geval dus niet veel geholpen(en zo dus ook niet in meerdere gevallen). Daarbij vind ik het ook nog eens enorm misplaatst om van deze situatie(wat vreselijk genoeg is voor nabestaanden, hulpverleners etc) gebruik te maken om te gaan preken.
Getuige (19-2-2010 om 14:05)
Na het zien van dit afschuwelijk tragische gebeuren is wederom de kwetsbaarheid en eenzaamheid van deze maatschappij terug te zien. Jezus is de enige weg: voor alle jongeren! en iedereen die dit vreselijke moment heeft meegemaakt. Blesses voor iedereen!
Joly (19-2-2010 om 13:50)
Na 18 jaar kom er weer veel boven als je op de zelfde plek alles weer stil staat.Het gaat nooit weg maar vervaagt wel.Alleen op zo'n moment niet. Degene die het doen denken alleen aan trein en de dood.Je kan alleen zoiets doen wanneer je echt geen uitweg meer weet. Veroordeel zo iemand dus niet.
Cookie-instellingen beheren