Weerbericht:
Wolkenvelden, in het oosten later motregen. Dinsdag in het westen mistig
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie toont foto's skimmers Jumbo Goes

Toegevoegd: 16-02-2010, 18.51 uur
Politie toont foto's skimmers Jumbo Goes
Door: Roland de Jong
GOES - De politie toont vanavond in het programma 'Opsporing Verzocht' enkele foto's van vermoedelijke skimmers bij de Jumbo in Goes.


Bij deze supermarkt hadden ze woensdagochtend 3 december last van een behoorlijke lekkage. De loodgieter ontdekte een groot gat in het dak. Het gat bleek gemaakt door skimmers, die via het dak de Jumbo in waren gekomen om de betaalautomaten te prepareren. Daarmee konden ze pinpassen en pincodes kopiëren.

Bij het gat lag een nieuw plamuurmes van de Gamma, met nog zachte kit. De politie nam meteen contact op met de Gamma in Goes, en daar bleken de skimmers op bewakingsbeelden te staan toen ze dat plamuurmes en die kit gingen kopen. De politie benadrukt dat in de Jumbo in Goes geen passen zijn geskimd doordat dit tijdig door winkel en politie is ontdekt.

Politie Zeeland toont deze beelden vanavond in de uitzending van 'Opsporing Verzocht' van 21.20 uur tot 22.00 uur op Nederland 2. Getuigen of mensen die de daders herkennen, kunnen bellen naar de Opsporingstiplijn 0800-6070. De uitzending van Opsporing Verzocht wordt morgen (woensdag) herhaald om 10.05 uur via Nederland 2.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wilbert (17-2-2010 om 11:43)
Pak ze ma op die rotzakken en op sluiten
Schrikkelkind (17-2-2010 om 10:13)
Prima beelden. Met zulke scherpe beelden zouden er veel meer van zulk soort lui herkend worden. Tja,met camera's van de Gamma,dat zeg ik.
Free (16-2-2010 om 23:43)
CSI Goes ;) Goed bezig daar!
Alfons (16-2-2010 om 23:09)
Ach, ik heb op TV en waarschijnlijk jullie ook, dat er ook van die oostblokkers die stomdronken waren, de politie uitscholden, geen legitimatie hadden, veel overlast bezorgde voor winkelend publiek, en openbaar plasten en toen werd er niets gedaan door de politie. Ik weet niet meer bij welk TV pro
Cas (16-2-2010 om 22:01)
Jammer genoeg ken ik ze niet/nooit gezien! Wel verrassend dat deze foto's hier staan, goed werk!!! Gelijk opsluiten die lui...
Ube Grijpt (16-2-2010 om 21:51)
Echte Oostblokkoppen, een Roemeen vertelde me laatst dat Polen en Roemenen in een busje 's morgens ergens in een dorp of stad worden afgezet en 's avonds op een afgesproken tijd weer worden opgepikt. In de tussentijd lopen ze wat rond, voelen wat aan huisdeuren en breken wat auto's open. Opzouten!
Cookie-instellingen beheren