Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Schade na mislukte inhaalmanoeuvre

Toegevoegd: 18-02-2010, 11.41 uur
Door: Roland de Jong

HOEK - Bij een aanrijding in Hoek zijn donderdag omstreeks 07.45 uur een vrachtwagen en een personenauto beschadigd geraakt.


Een 40-jarige vrachtwagenchauffeur uit Breskens stond stil op de Spanjaardsweg om rechtsaf te slaan richting de N61. Bij het optrekken werd hij rechts nog even snel ingehaald door een 58-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen die voor hem de N61 op wilde rijden.

Deze actie mislukte en een aanrijding tussen beide voertuigen was het gevolg. De personenauto raakte over de gehele linkerzijde beschadigd. De vrachtwagen had schade aan de rechterzijde.

Niemand raakte gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zoop (19-2-2010 om 11:25)
Ik ben dat ook zoo zat hé, van die gluiperts die zich nog net erdoor moeten persen en dus gewoon voorrang afdwingen i.p.v. verlenen. Vooral op rotonde's is het heel normaal om gewoon je wagen erop te kwakken, de rest remt en wacht maar.. mooi dat deze vrachtwagen gewoon ook doordrukte. top !
Ron (18-2-2010 om 17:05)
Bij dat soort stunten! kij hard op treden, rijbewijs in leveren en verplicht naar het CBR voor een opfris curcus!!!! op eigen kosten. en na een jaar mag de persoon het weer proberen of hij of zij nog rij bevoegd is.
Tatiana (18-2-2010 om 13:49)
Haastige spoed is........................ ?
Freddie (18-2-2010 om 13:36)
Jammer van de onnodige schade.
Cookie-instellingen beheren