Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 67 km

Vrouw (44) rijdt onder invloed in auto

Toegevoegd: 19-02-2010, 11.52 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op de Reijersdwarsweg in Middelburg is donderdag rond 23.30 uur een 44-jarige automobiliste uit die plaats betrapt op rijden onder invloed.


De bestuurster werd aan de kant gezet en uit de afgenomen blaastest bleek dat zij ruim driemaal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken.

Haar rijbewijs moest ze vervolgens inleveren.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mariska (20-2-2010 om 09:00)
Wat zeuren je toch,die zijn toch wel de ergste de zeurders,zo is het wel he,,en nog wat negen van de tien vrouwen heeft kinderen,ik niet ik kies ervoor voor niet zeker niet in deze werel,dat is zwaar nu.
Emiel (19-2-2010 om 23:36)
Deze bestuurster is naar mijn mening het rijbewijs niet waardig en dient dan ook zonder pardon en voor goed in genomen te worden. Zulke types horen simpelweg gewoon niet thuis op plaatsen waar ze andere mensen of dieren kunnen verwonden of doden door hun bezopen gedrag,kortom aanpakken die hap!!!!
Natas (19-2-2010 om 17:50)
Of je jong of oud bent,het is gewoon walgelijk en triest,een domme gedresseerde ezel ben je dan aks je stomdronken de auto instapt,ook al denk je van wel,deze vrouw moet dr schamen.
Joop (19-2-2010 om 17:25)
Jan wie zegt dat deze vrouw kinderen moet opvoeden, Kent u haar , Heeft ze kinderen , is ze onderwijzerres werkt ze op een kinderverblijf, Ik wil het uiteraard niet goed praten , maar niet te snel reageren op dingen die je niet weet
Anoniem (19-2-2010 om 17:04)
@jan, beetje voorbarig om te zeggen dat deze vrouw kinderen moet op voeden. Niet alle vrouwen willen of kunnen kinderen krijgen. Hoop wel dat deze vrouw een flinke boete krijgt.
Jan (19-2-2010 om 16:47)
Wel deze vrouw moet dan kinderen opvoeden wel ze is het voorbeeld alleen de verkeerde opvoeding dan. Mensen die drinken en achter het stuur kruipen gewoon naar een afkick centrum en zelf voor de kosten op laten draaien. Dit werkt beter dan een boete + dan kost het ons geen geld meer teminste
Cookie-instellingen beheren