Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 89 km

Auto over de kop op A58 Sloedam

Toegevoegd: 19-02-2010, 16.35 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

LEWEDORP - Op de A58 nabij de Sloedam in Lewedorp is vandaag één persoon gewond geraakt nadat de auto waarin hij zat over de kop vloog.
 
Het ongeluk deed zich rond 15.40 uur voor. Twee ambulances en brandweerwagens uit Heinkenszand en Arnemuiden werden opgeroepen om hulp te verlenen. Niemand zat bekneld. Wel moest er dus één iemand door de ambulancedienst behandeld worden.
 
Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept. De oorzaak van het ongeluk is niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Werkman (22-2-2010 om 19:19)
Natuurlijk zijn alle partijen heel blij dat er geen slachtoffers gevallen zijn, wou met vorige bericht alleen maar aangeven dat werken langs de snelweg op deze manier erg gevaarlijk kan zijn ongeacht de toedracht van een ongeval. Beterschap !
Shahira (21-2-2010 om 22:56)
Jullie met je leren leren, wees blij dat ze allemaal nog leven. je zorgen maken om je werk als er 4 dood hadden kunnen zijn..
Buurmeissie. (21-2-2010 om 17:51)
Waarom oordelen jullie over het ongeluk? Wat kan hij eraan doen als hij un klapband krijg? Ga niet oordelen over dingen waar je niks van weet op die manier verlaag je jezelf. Hij kan er ook niks aan doen dat die un klapband gekregen heeft. Veel beterschap voor de inzittende.
Rachid (21-2-2010 om 14:18)
Ik ben zijn broertje en het is onzin . van dat je ervan hebt geleerd enzoow. ongeluk zit in een klein hoekje. denkje dat dat zijn bedoeling was?
?? (20-2-2010 om 17:49)
Waar slaat het op dat je hoopt dat hij er wat van geleerd heeft. Ik zat in de auto en weet dat hij er van geleerd heeft. Denk je dat dit zijn bedoeling was? Dus bemoei je er gewoon niet mee als je niet weet wat er echt is gebeurd!
Werkman (20-2-2010 om 10:48)
Ter plekke gold wegens snoeiwerkzaamheden een maximumsnelheid van 70 km/u , wij waren daar aan het werk en als je al niet gek wordt van het (vaak met te hoge snelheid) langsrazende verkeer is het wel van een auto die je werkgebied binnen komt vliegen. Gewerkt: ja , lekker gewerkt: nee
Cookie-instellingen beheren