Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 25 km

Gewapende overval winkel Biervliet

Toegevoegd: 19-02-2010, 19.23 uur
Door: Roland de Jong
BIERVLIET - Een winkel aan de Burgemeester Maarleveldstraat in Biervliet is vanmiddag overvallen. Niemand raakte gewond.


Omstreeks 14.45 uur kwam er een onbekende man het winkeltje binnen, hij bedreigde de winkelmedewerkster met een wapen en eiste geld. De medewerkster die in de winkel was is hard naar buiten gerend. De dader is hierop vertrokken. Hij liep in de richting van het busstation in Biervliet.

Met meerdere agenten is een zoekslag gemaakt naar de man, maar tot nu toe is hij nog niet opgespoord en aangehouden. De technische recherche is ter plaatse geweest om sporen op te nemen. Er wordt nog onderzocht of er iets bij de overval is buitgemaakt.

De overvaller was volgens de politie een man van ongeveer 45 jaar oud. Hij had een normaal postuur en was tussen de 1.75 en 1.80 meter lang. De man had een rossige, volle baard en droeg een bril met een zilverkleurig montuur met vierkante glazen. Hij was gekleed in een bruinkleurige driekwart jas en droeg op zijn hoofd een gebreide muts met een omslag. De muts was niet voorzien van een opdruk en was in een zogenaamde patentsteek gebreid.

Om snel tot een oplossing te komen van deze zaak is de politie op zoek naar eventuele getuigen die iets meer kunnen vertellen over de overvaller. Ook is de politie op zoek naar mensen die iets meer weten over de overval zelf. Getuigen worden verzocht zich te melden op het politiebureau in Terneuzen of te bellen met 0900-8844. Anoniem melden kan ook, doe dit dan via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Inwoner uit Biervliet (20-2-2010 om 14:23)
Heel veel sterkte voor de medewerkster om deze gebeurtenis te verwerken.
Cookie-instellingen beheren