Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
65 files van totaal 254 km

Twee drugsdealers aangehouden

Toegevoegd: 19-02-2010, 19.24 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Afgelopen woensdag heeft de politie twee vermoedelijke drugsdealers aangehouden.


De twee dealers, een vrouw van 30 en een man van 22 jaar oud uit de gemeente Sluis, zijn vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris en zijn in bewaring gesteld. De vrouw werd woensdagochtend aangehouden in haar woning en de man is 's middags op het politiebureau in Terneuzen aangehouden.

Uit onderzoek door bureau Houdgreep is gebleken dat beide verdachten zich al ruim een jaar bezig hielden met de verkoop van soft- en harddrugs (wiet en speed) in Zeeland.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dominique (21-2-2010 om 15:31)
Maar steek het op de jongeren, de dealers, de politie, de gebruikers en de buitenlanders in plaats van de echte schuldigen aan te spreken: onze leiders en beleidsmakers. Blijf vasthouden aan oude tradities en dogmas (dit laatste is sarcastisch bedoeld voor mensen die nog geen sarcasmemeter hebben).
Dominique (21-2-2010 om 15:24)
Criminelen om zich met drugs bezig te houden. Daarnaast moeten zware gebruikers van harddrugs niet meer stelen/dealen om hun eigen verslaving te financieren. Je kunt dan ook een veel betere controle houden over de kwaliteit en makkelijker voorkomen dat minderjarigen de drugs in handen krijgen.
Dominique (21-2-2010 om 15:22)
Ligt als in Nederland? Bent u ook op de hoogte van de kosten van jarenlang opsluiten? Voordat onwetenden met het woord doodstraf komen: dat kost zelf nóg meer als levenslang opsluiten. Als het legaal zou zijn dan keldert de prijs meteen in mekaar, wat betekent dat het niet meer interessant is voor
Dominique (21-2-2010 om 15:19)
Een oplossing is legaliseren. Helaas zal dit er in de praktijk nooit komen (vooral door religieuze overwegingen...). Er wordt hij bijvoorbeeld Amerika als voorbeeld genoemd. "Jarenlang opsluiten die dealers zoals in Amerika". Bent u er wel van op de hoogte dat het drugsgebruik (procentueel!) hoger
Chalty (20-2-2010 om 14:54)
Een hoop reacties de meeste zijn tegen wat ik bedoel speed dealers zijn kleintjes om dat er niet veel te verdienen is met speed inkoop 2 euro de gram verkoop 4 euro de meeste dealers zijn pakweg 16 jaar of gebruikers die subdealers zijn denk ff wat je eigen kinderen doen groet chalty
Vlinder (20-2-2010 om 13:56)
@Tatiana: Je moet jezelf iets beter informeren. Speed is een chemische harddrug en levensgevaarlijk. Wiet roken heeft een schadelijker aanslag op je longen dan "gewoon" roken. (+ hersencellen) Wel ben ik met je eens dat de bron aangepakt moet worden. Dan is er ook geen mogelijkheid to "kruimelen".
Cookie-instellingen beheren