Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode bij ernstig ongeluk Terneuzen

Toegevoegd: 20-02-2010, 05.20 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Bij een eenzijdig ongeval op de Rooseveltlaan in Terneuzen is zaterdagochtend één persoon om het leven gekomen. Twee anderen raakten zwaargewond.


Het ongeval vond rond 03.00 uur plaats nabij de Alvarezlaan. In de auto zaten drie personen. Eén van hen, een 29-jarige Terneuzenaar, overleed ter plekke. Eén van de gewonden, een 29-jarige Terneuzenaar, werd overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. Een ander, een 31-jarige man eveneens uit Terneuzen, is met de traumahelikopter uit Nijmegen naar het ziekenhuis in Tilburg gebracht.

De politie heeft ter plekke een technisch onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. De oorzaak is op dit moment nog niet bekend. De weg was enige tijd afgesloten.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Omar de vries (22-2-2010 om 17:19)
R.I.P Stefan en qwuin veel sterkte aan de familie
A. (22-2-2010 om 17:00)
Wie weet hoe het met het derde slachtoffer is(alex)??? er is niets over bekend en iedereen leeft met hem en zijn familie mee!!!
Wesley de keyzer (22-2-2010 om 16:40)
Dit had niet mogen gebeuren. Het waren beide vrienden van me. Wens de nabestaand veel sterkte toe. Quincy en Stefan rust zacht. Mijn gedachten zijn bij jullie. En mijn hoop is bij mijn maat die nog leeft. Alexander jongen je kunt het. Ik sta je bij jongen. Afz Wesley de keyzer
Wendy H (22-2-2010 om 16:36)
Ik ken de jongens niet, maar ik heb bij de broer van quincy in de klas gezeten... ik wens Steven en de rest van de familie, vrienden, veel sterkte toe, ook de familie en vrienden van de andere jongens veel sterkte....
Stephanie Irik (22-2-2010 om 15:22)
Lieve Quin en Stefan, wat erg zeg! Woorden schieten werkelijk te kort. Heel veel sterkte en kracht voor de partners en Familie, we komen vrijdag met zn alle!!! Lieve Alex hou vol voor je vrouwtje en je kleintje, je moet!!!! Denk aan je! dikke kus
Anoniem (22-2-2010 om 11:45)
Rip Stefan & Quincy.. Gecondoleerd! Alex sterkte jongen!
Cookie-instellingen beheren