Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fatale botsing met trein Middelburg

Toegevoegd: 20-02-2010, 08.21 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg is bij een aanrijding met een trein een persoon om het leven gekomen. Het treinverkeer is daardoor gestremd.
 
Het ongeluk deed zich rond 07.30 nuur voor op het spoor nabij de overgang Nieuwlandseweg. De brandweer, de ambulancedienst en de traumahelikopter uit Nijmegen werden opgeroepen om hulp te verlenen, maar het slachtoffer overleed ter plekke.
 
Bij de politie was vanochtend nog niet bekend of het ging om een ongeval. De technische recherche heeft ter plekke samen met de spoorwegpolitie een onderzoek ingesteld naar de toedracht van de aanrijding.
 
Door het ongeluk rijden er geen treinen tussen Goes en Middelburg. Volgens ProRail moeten reizigers rekening houden met een vertraging van meer dan zestig minuten. Vandaag is er overigens nog meer oponthoud op het Zeeuwse spoor. Vandaag en morgen rijden er vanwege werkzaamheden tussen Kruiningen-Yerseke en Bergen op Zoom geen treinen maar bussen. Extra reistijd: ongeveer 30 minuten.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
N (20-2-2010 om 08:53)
Wat voor ongeval is het? mischien koos degene wel om er uit te stappen. Maar wat wel verontrustend is de machinist, hoe psychisch zwaar moet dat wel niet zijn, in deze wereld. veel veel sterkte gewenst.
Ronald (20-2-2010 om 08:46)
Gezien het aantal ongevallen de laatste tijd, wel of niet opzettelijk, denk ik dat toch er eens gekeken zou moeten worden naar geheel afgesloten spoorbomen met onderloopbeveiliging erop, zeker op deze drukke overgangen. Het voorkomt sowieso zig-zaggend oversteken op het laatste moment.
Cookie-instellingen beheren