Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 32 km

Politie vordert twee rijbewijzen in

Toegevoegd: 20-02-2010, 05.19 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag de rijbewijzen ingenomen van twee automobilisten omdat zij dronken achter het stuur zaten.


Op de N59/Nieuwe Koolweg in Zierikzee werd rond 02.00 uur een 29-jarige automobilist uit Ouddorp betrapt op rijden onder invloed. Hij had bijna driemaal de toegestane hoeveelheid gedronken.

Een 25-jarige automobilist uit Zierikzee werd rond 03.30 uur op de Nieuwe Haven in zijn woonplaats betrapt. Hij had 2,4 maal de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Remco (22-2-2010 om 19:21)
Zulke mensen krijgen een verplichte verkeerscursus te volgen die ze zelf moeten voldoen. Een buurman van mij kreeg die ook. hij moest ruim 800 euro betalen alleen al voor die cursus en slagen anders kreeg hij zijn rijbewijs niet terug. Daarnaast 4 maanden zijn rijbewijs kwijt en een enorme boete.
Natas (20-2-2010 om 22:48)
Jan je vergeet nog wat,hun rijbewijs niet meer terug,gewoon opnieuw laten halen en betalen na een jaar ofzo,,de gevangenissen zijn net hotels hier,heb het zelf gezien tijdens de open dagen, en men moet zich schamen met drank op achter stuur,er is niemand die zo als een kunstenaar kan rijden.
JAN (20-2-2010 om 18:03)
Als ik de krant lees lijk het of er meer word gezopen en dan rijden, het lijkt wel een sport te worden als je het leest?gewoon weer naar een cursus sturen en zelf betalen werkt beter dan een boete en een gevangennis straf want dat kost ons burgers geld een cursus breng alleen maar op EINDE VERHAAL
Ko (20-2-2010 om 11:17)
Ze leren het NOOIT!! Men moet echt veel hogere boetes gaan uitdelen en het rijbewijs en voertuig in deze zaken vernietigen. En laat ze ook maar eens, verplicht, een jaar meerijden met de hulpdiensten als deze een zwaar ongeval voor hun kiezen krijgen. De Politie is weer allert geweest, Prima toch.
MotoRob (20-2-2010 om 10:34)
Goed werk van de politie, 2 idioten van de weg gehaald voor ze veel schade en leed aan konden richten, met drank op achter het stuur is te bezopen voor woorden.
Cookie-instellingen beheren