Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 23 km

Fataal ongeluk mede door snelheid

Toegevoegd: 21-02-2010, 16.33 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De oorzaak van het dodelijke ongeluk in Terneuzen is vermoedelijk een combinatie van gladheid en het overschrijden van de maximumsnelheid. Dat heeft de politie zondagmiddag bekend gemaakt.


Volgens de politie was het wegdek ter plekke glad maar gezien de klap heeft de auto vermoedelijk ook harder gereden dan de ter plekke geldende maximumsnelheid van 50 kilometer per uur. De auto wordt nog onderzocht om te kijken of ook een technisch mankement eventueel aan het ongeluk heeft bijgedragen.

Bij het ongeluk kwamen een 29-jarige en een 31-jarige Terneuzenaar om het leven. Een derde inzittende, een 29-jarige Terneuzenaar, raakte zwaargewond.
 
Zie ook:
- Ongeluk Terneuzen eist tweede leven (20-02-2010)
- Dode bij ongeval in Terneuzen (20-02-2010)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een bezorgde Moeder (24-2-2010 om 12:08)
Het houdt maar niet op zoveel jonge verkeerslachtoffers hier in Zeeland! Als ouder zijnde sta je machtloos. Als je kind zijn rijbewijs heeft gehaald kun je alleen maar hopen dat ze verstandig aan het verkeer deel nemen. Familie en vrienden, heel veel sterkte met dit verlies! Een bezorgde moeder
Gianna (22-2-2010 om 13:57)
@Ouwe Zeur, ik weet niet hoe je mijn reactie leest, maar volgens mij was ik het met je eens....
A. (22-2-2010 om 13:15)
Ik zeg alleen dat het er nu niet meer toe doet. Het is gebeurd en het is niet meer terug te draaien. 2 jongens uit het leven gerukt en de derde aan het vechten voor zijn leven,discussies zijn niet gepast hoe of waarom....mijn gedachten zijn bij familie en vrienden en ook voor de derde slachtoffer
Ouwe Zeur (22-2-2010 om 08:37)
@A en @Gianna, als we aan het scheuren zijn en er gaat niks mis, ben ik een ouwe zeur als ik er iets van zeg. Nu is het wel misgegaan en mag ik er ook niks van zeggen?
Roosevelt (22-2-2010 om 01:00)
Sterkte familie!
Gianna (21-2-2010 om 23:42)
@A Inderdaad triest en terugkijken zal het verdriet niet verminderen. Maar dit is niet het eerste dodelijke ongeval. Na een golf van medeleven gaan we weer over tot de orde van de dag zonder ons rijgedrag aan te passen. Wachten op de volgende dan maar? Dat kan toch ook niet de bedoeling zijn!!!
Cookie-instellingen beheren