Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Hennepkwekerij ontdekt na brand

Toegevoegd: 22-02-2010, 22.10 uur
Door: Manfred Berrevoets
AXEL - Op de Singelweg in Axel is maandagavond een hennepkwekerij ontdekt en ontmanteld. De kwekerij werd ontdekt na een brand in de woning.


De brandmelding kwam om 18.10 uur binnen bij de brandweer. De brandweer van Axel en Terneuzen zijn uitgerukt om het vuur te blussen. Tijdens de bluswerkzaamheden werd de kwekerij ontdekt op de bovenverdieping van het pand.

Volgens de politie gaat het om 175 planten welke zijn vernietigd evenals de apparatuur. In het pand was niemand aanwezig.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chicka68 (23-2-2010 om 13:55)
@burger: natuurlijk joh, stapvoets op een brand af gaan... heel logisch.. Wees dankbaar dat deze mannen en vrouwen (vaak vrijwillig) hun best doen om jou en je huis te redden wanneer nodig. En nummer noteren? Moeten ze afleren zich te haasten om jou te redden? Dom hoor.. Goed gedaan brandweer;-)
Axelaar (23-2-2010 om 12:33)
@burger, zet even het merk en de kleur van de auto er bij, dan leren ze het snel af. Aan de andere kant is het jammer dat er altijd mensen zijn die er perse net toevallig langs moeten als de brandweer bezig is en op die manier het er niet veiliger opmaken voor de rest.
Brandweerman (23-2-2010 om 10:36)
Oké, voor jou huisje zal ik netjes 30km/u rijden!!!! Ik denk dat het voor jou en je gevolg iets beter/leuker is dat we iets eerder komen. Laat dat duidelijk zijn!!!!
Frank (23-2-2010 om 09:48)
Hoi Burger, het zullen uw buren maar zijn, en uw huis dan bent u ook blij dat de brandweer snel op uw stoep staat of niet dan.
Burger (23-2-2010 om 07:33)
Het is altijd fijn dat de brandweer snel ter plaatse is. Wel jammer dat sommige brandweermannen zo onnozel rijden op weg naar de kazerne, ook voor deze uitruk weer zo'n onnozelaar gezien. Wacht gewoon even tot je in die rode wagen zit met zwaailichten en sirenes op, dat is veiliger voor iedereen.
Anoniem (22-2-2010 om 22:37)
Het komt alsmaar dichterbij die onnodige rotzooi. Hoop dat het is wat minder zal worden.
Cookie-instellingen beheren