Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 110 km

Geen treinen vanwege dodelijke aanrijding

Toegevoegd: 23-02-2010, 12.04 uur
Geen treinen vanwege dodelijke aanrijding
Door: Roland de Jong

WISSEKERKE - Op de overgang bij de Wissekerkseweg in het Zuid-Bevelandse Wissekerke heeft vanochtend een aanrijding plaatsgevonden met een trein.
 
Op de overgang werd rond 11.00 uur een persoon aangereden. De brandweer en de ambulancedienst werden opgeroepen om hulp te verlenen, maar het slachtoffer overleed ter plekke. De technische recherche gaat het ongeluk onderzoeken.
 
Als gevolg van de aanrijding rijden er voorlopig geen treinen op het traject Goes-Middelburg. Volgens ProRail eindigt de stremming tussen 14.00 en 15.00 uur. Reizigers moeten rekening houden met een vertraging van meer dan een uur. Er zijn bussen ingezet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Iemand (26-2-2010 om 14:50)
Helaas was het zelfdoding. Deze jongeman bleek al langer met problemen te zitten. Blijkbaar vond hij, helaas, dit de beste weg. Sterte voor betrokkenen en nabestaande!
Ehbo-er (25-2-2010 om 21:42)
een hulpverlener is nooit blij als hij in actie moet komen en zeker niet bij overlijden. helaas is dat niet anders. ik praat het echt niet goed van zelfdodingen. maar laten we hopen dat je zelf nooit zover komt.
Een ehbo-er (25-2-2010 om 21:38)
Ten eerste wil ik de nabestaande sterkte wensen en de hulpverleners. stop nu met al dat geroep van laat zulke mensen ook een aan de hulpverleners denken. roepen jullie dat ook van die mensen die door veel te hard rijden om het leven komen en die door te veel alcohol om het leven komen vervolgd
Kaatje (24-2-2010 om 17:57)
Is er al iets van de persoon bekend????? te eerste wil ik de nabestanden sterkte wensen met dit erge verlies ik wens de condecteur en alle andere mensen die er ook mee te maken hebben gehad sterkte echt erg om zoiets mee te maken :S dit hou je vooor altijd bij je
Butterfly (24-2-2010 om 17:10)
Helaas was het zelfdoding:s Ik kende hem goed en persoonlijk, wij als collega's kijken terug op een zeer gewaardeerde symathieke kerel!! familie en betrokkene veel sterkte gewenst
Katholijn (24-2-2010 om 16:14)
Stop nou toch alsjeblieft met al dat gemopper! Denk aan de nabestaanden. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.. Verlies is al erg genoeg! Liefs...
Cookie-instellingen beheren