Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Twee keer inbraak in zelfde woning

Toegevoegd: 24-02-2010, 12.54 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Dinsdag is voor de tweede maal in twee weken tijd ingebroken in een woning aan de Sterkenburg in Vlissingen.


De bewoners kwamen thuis en zagen licht in hun huis branden. In de woning was het een behoorlijke puinhoop. Vrijwel alle kasten waren geopend en leeg getrokken.

Uit de woning zijn twee laptops en sieraden weggenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjaak (25-2-2010 om 12:49)
Als de politie zou weten wie de dader is dan zou die echt wel opgepakt worden. Alleen justitie laat ze weer zo snel vrij...
Jan (25-2-2010 om 12:47)
Tja dit gajus weet dat er volgende maand weer nieuw staat in dat huis want de verzekering heeft uit betaald gemakelijker kan het niet !! is zo en het zal ook wel zo blijven,gewoon ouwe troep in huis zetten en een hond en de hond 3 dagen niet te vreten geven dan lopen ze je huis voorbij
Hans (25-2-2010 om 12:33)
Het zijn antilianen rijden altijd op zon scooter in de buurt de politie doet er niks aan,ze wonen ook daar in de buurt ze zitten vaak in zon flatje ook daar in de sterkenburg!!!!!!!
Unknow (24-2-2010 om 18:24)
Treurig om te lezen, dit hebben ze ook bij mij gedaan. 2x in 1maand, durf mijn huis niet eens meer te verlaten bang voor een 3e keer, politie weet wie het is, maar hij loopt nog rond. moet haast wel dat het om de zelfde gaan.tja en politie doet er geen niks aan. treurig hier in vliss,.
A (24-2-2010 om 17:24)
Voor de tweede keer? dat is dom dat je nog geen maatregelen heb genomen na de eerste keer....
Cookie-instellingen beheren