Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Bejaarde mishandeld in Nollebos

Toegevoegd: 24-02-2010, 12.55 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Dinsdagmiddag is in het Nollebos in Vlissingen een 77-jarige vrouw uit die plaats door een onbekende man mishandeld.


De vrouw was met haar hondje en een vriendin aan het wandelen. Haar hondje begon te blaffen naar een ander hondje. De eigenaar hiervan werd boos en schopte het beestje. Toen de vrouw hierop een opmerking plaatste kwam hij haar richting en sloeg in haar gezicht.

De politie is op zoek naar getuigen. Ze kunnen bellen met 0900-8844. De dader was ongeveer 1.75 tot 1.80 meter lang. Hij was ongeveer 25 jaar oud en had een blanke huidskleur. De man droeg een wollen, zogeheten eskimomuts en een donkere jas.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tegenkomen (4-3-2010 om 18:47)
Ik zou die man ook wel eens tegen willen komen eigenlijk, dan liet ik mn hond express loslopen. En dan maar eens kijken of hij mij ook durft te schoppen, Ga het idd maar eens proberen, zoiets vind ik wel leuk eigenlijk. Word lachen
@nke (28-2-2010 om 12:03)
Denk ook dat anoniem er meer van weet!Als een hond alleen maar blaft is dat nog geen reden om het beestje te schoppen! Hij had mijn hond echt niet moeten schoppen, want dan had hij een probleem met mij en mijn hond!Maakt niet uit wat de dame heeft gezegt,hij moet gewoon zijn tengels thuis houden!
Essie (27-2-2010 om 19:40)
Hoe zag het hondje van de dader eruit? Wij wandelen bijna dagelijks in en rondom het Nollebos/strand. Als alle "hondenbezitters" de ogen goed open houden is hij zo gepakt.
Victor (27-2-2010 om 00:27)
Door politie het bericht van @anoniempje na laten trekken.........waar rook is is vuur
Angela (26-2-2010 om 21:08)
@anoniempje. als ik zo je reactie lees zou ik haast gaan denken dat jij de dader was. er zijn zoveel honden die blaffen,daar loop je gewoon voorbij,zonder drama te maken. gewoon van n ander en zn bezit afblijven. Denk na voordat je wat zeg of doe,ook jij anoniempje!
Ed (26-2-2010 om 17:37)
Opsporingsbericht op televisieprogramma OPSPORING VERZOCHT plaatsen!
Cookie-instellingen beheren