Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Gewonde bij ongeval Sint Kruis

Toegevoegd: 24-02-2010, 19.31 uur
Gewonde bij ongeval Sint Kruis
Door: Manfred Berrevoets
SINT KRUIS - Bij een ongeval op de Appelstraat in Sint Kruis is woensdagmiddag een 37-jarige man uit Oostburg gewond geraakt.

Rond 17.45 uur raakte de man met zijn bestelauto van de weg en belande op zijn kant in een naastgelegen sloot. Omdat de bestuurder niet zelfstandig uit de auto kon komen werd de brandweer ingezet om hulp te verlenen.


Het slachtoffer is met een pijnlijke borst en net per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. De auto raakte zwaar beschadigd en is weggesleept.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alex (24-2-2010 om 20:49)
Sterkte gewenst voor het slachtoffer.,, en ik hoop dat je snel weer hersteld! Het zag er niet goed uit, zo dat autootje in de sloot en alle hulpdiensten erbij.. word maar snel weer de oude!
Cookie-instellingen beheren