Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
64 files van totaal 225 km

Man slaat Vlissinger met bierfles

Toegevoegd: 27-02-2010, 15.30 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - De politie Zeeland heeft zaterdag rond 03.20 uur een 25-jarige Middelburger aangehouden op de Nieuwendijk in Vlissingen.


De man wordt ervan verdacht een 23-jarige man, afkomstig uit Vlissingen met een bierfles op het hoofd te hebben geslagen. De Vlissinger is naar de huisartsenpost in Vlissingen gebracht waarna hij met drie hechtingen in het hoofd huiswaarts kon keren.

De aanleiding voor deze mishandeling is nog niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Onzin (1-3-2010 om 10:50)
@moen, je praat alleen maar onzin man ten eerste kan de ene beter tegen drugs dan de andere moet je al die racisten aanpakken die aan de pillen en speeds enzo zitten moet je harddrugs verbieden als je lekker een jointje rookt dan ga je em juist chillen en word je juist niet agressief van ..!
Jongere (1-3-2010 om 10:04)
Ja hoor brandt het maar los op de jongeren! ik ga zelf uit in M'burg en daar gebeurd ook van alles maar het is echt niet alleen de jeugd.. dus loop niet zo te zeuren.. alsof "volwassenen" nooit met elkaar op de vuist gaan zeg kom op
Velen hebben gelijk (1-3-2010 om 08:13)
Ja mensen zulke dingen gebeuren alleen in Vlissingen. Alle andere plaatsen in NL gebeurt nooit wat! Er is nog nooit iemand neergeschoten op plein 40 of nooit gevochten op de markt in Goes! Het is overal wat joh, open je ogen!! zwart/wit kijkers!!!! Pfffffffffffffffff
Marco (28-2-2010 om 19:30)
Jeugd? tis op elke leeftijd wat,tis inderdaad in vlissingen niet meer leuk om te stappen pffffffff..... als ik op stap ga kom ik voor de gezelligheid,maar zwat ben je zielig om iemand te bewerken met een bierfles,wat toon je dan je trieste emoties,
Moen (28-2-2010 om 15:08)
Het komt niet alleen van drank maar het geweld van tegenwoordig en gebruik van drugs we moeten hard optreden bij drugsgebruik en geweld dan zie je dat we een veilige samenleving kunnen crieren.Alles draait tegenwoordig om drugs soft drugs is ook drugs verbannen moeten we.
Its me (28-2-2010 om 14:31)
Idd moniek toen sloegen we elkaar in elkaar met een honkgal knuppel
Cookie-instellingen beheren