Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto beschadigd door brand

Toegevoegd: 28-02-2010, 13.17 uur
Auto beschadigd door brand
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Een auto aan de Grevelingen in Terneuzen is vanmorgen beschadigd geraakt door een brand. De eigenaar ontdekte de brand toen hij naar buiten ging om iets weg te gooien.


Toen de brand ontdekt werd is de auto gelijk vanonder de afkapping gehaald. De beginnende brand is grotendeels geblust met een brandblusser. De brandweer heeft een nacontrole uitgevoerd om te kijken of het vuur volledig uit was.

De oorzaak van de brand is vermoedelijk een technisch defect.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frank (28-2-2010 om 22:26)
Kan toch ook aan de onderhoud liggen, dat ligt niet aan de auto, snel en goed gehandeld om die auto onder de overkapping weg te halen.., succes met de rompslomp bij de verzekering
Jac. (28-2-2010 om 14:16)
Hm, valt me wel op dat Volkswagen de laatste tijd behoorlijk brandgevoelig is, gezien de gevallen die de laatste periode geweest zijn. Technisch dus blijkbaar toch niet zo'n geweldig product ...