Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 25 km

Man (97) met auto in de sloot

Toegevoegd: 28-02-2010, 16.29 uur
Door: Manfred Berrevoets
NIEUW NAMEN - Een 97-jarige man uit de gemeente Hulst is zaterdagavond met zijn personenauto op zijn kop in de sloot terecht gekomen.

Het ongeval vond plaats op de Parallelweg in Nieuw Namen. De man is per ambulance met een hoofdwond en een lichte hersenschudding naar het ziekenhuis gebracht.


Over de toedracht van het ongeval in nog niks bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J (1-3-2010 om 10:05)
@zoop: wat een lompe reactie van je. Je zou juist respect moeten hebben dat iemand van die leeftijd dat nog kan/mag. Een ongeluk kan iedereen overkomen, daar heeft leeftijd niks mee te maken.
Sara (1-3-2010 om 09:42)
@ Zoop Knap hoor dat je dat zo kan beoordelen zonder deze meneer te kennen. Op deze leeftijd word je regelmatig gekeurd. Bovendien zijn er genoeg jongere mensen die eigenlijk geen rijbewijs zouden moeten hebben. Ik wens deze man veel sterkte.
Willem (1-3-2010 om 09:31)
Nou, nou,Zoop. Jij weet het hoor! Wat heb jij een grote mond.....Ben je soms jaloers op de man,omdat hij nog zo vitaal is? Als jij zo oud zal worden ,wil je dan ook zo afgeschreven worden?
Frans (1-3-2010 om 07:59)
@Zoop, ik vraag me af of jij hetzelfde zou zeggen als jij 97 was en nog prima in staat om auto te rijden. De ene mens is de andere niet. Lekker makkelijk om achter je computer zonder enige kennis van zaken te roepen wat wel en niet mag, he?
@ zoop (1-3-2010 om 00:37)
Kent u die man dan? Houdt alsjeblieft op met die vooroordelen.. Beterschap toegewenst
Bert (28-2-2010 om 23:26)
ZOZO, ZOOP is alwetend..... Bewondering voor de man op leeftijd....en beterschap!
Cookie-instellingen beheren