Weerbericht:
Zonnig en droog nazomerweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Man (97) met auto in de sloot

Toegevoegd: 28-02-2010, 16.29 uur
Door: Manfred Berrevoets
NIEUW NAMEN - Een 97-jarige man uit de gemeente Hulst is zaterdagavond met zijn personenauto op zijn kop in de sloot terecht gekomen.

Het ongeval vond plaats op de Parallelweg in Nieuw Namen. De man is per ambulance met een hoofdwond en een lichte hersenschudding naar het ziekenhuis gebracht.


Over de toedracht van het ongeval in nog niks bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ivo (1-3-2010 om 18:21)
Ik hoop dat ik om 97e ook nog zelfstandig auto kan en mag rijden. als er een twintiger of dertiger in de sloot rij is het bijna normaal voor sommigen , nu is het een ouder iemand en is er commentaar of hij nog wel bekwaam is denk eerst eens na zoop heb je eigenlijk zelf wel een rijbewijs.
Richtingaanwijzer (1-3-2010 om 17:26)
@elise volgens mij lijkt het wel of auto's verkocht worden zonder richtingaanwijzers, want de keren dat weggebruikers dit hulpmiddel gebruiken om onderling te communiceren is laatste jaren zienderogen verminderd. En niet leeftijdsgebonden, want de "NIET GEBRUIKER" is jong, oud. man, vrouw.
Jaap kallewaard (1-3-2010 om 17:09)
Zijn er genoeg tussen 20 jaar en 45 jaar die geen baas kunnen over zichzelf en hun auto dus gewoon rijbewijs inleveren
@ iedereen die loopt te huilen tegen zoop (1-3-2010 om 17:03)
Zoop heeft gewoon gelijk. Ik ken ook uitzonderingen maar die bevestigen de regel. Die keuring stelt geen reet voor. Mijn opa kon z'n hoofd niet meer bewegen (links en rechts, toch wel belangrijk in het verkeer!) maar werd voor meerprijs gewoon goedgekeurt. bejaard+verkeer=gevaar
Edwin (1-3-2010 om 15:42)
Elise, wil jij zeggen dat er een verband bestaat tussen leeftijd en geen richting aangeven??? Kijk eens goed om je heen in het verkeer, hoe vaak word er geen richting aangegeven. Dan moeten deze figuren ook allemaal hun rijbewijs inleveren, want levensgevaarlijk, volgens jou!!!!
Greta (1-3-2010 om 15:05)
Dus iedereen die geen richting aangeeft bij het afslaan, is niet meer geschikt om auto te rijden? Dat slaat natuurlij knergens op. Als die man gekeurd en goed bevonden is om auto te rijden, dan moet hij dat vooral blijven doen.