Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

Politie doet inval in kwekerij Hulst

Toegevoegd: 28-02-2010, 16.36 uur
Door: Manfred Berrevoets
HULST - De politie Zeeland heeft zaterdag rond 18.00 uur een inval gedaan in een woning aan de Stanleystraat in Hulst.


In de woning werd een hennepkwekerij aangetroffen waar zeven personen bezig waren met het knippen van de hennep van de planten. De zeven verdachten, vier mannen en drie vrouwen, zijn allen aangehouden en in verzekering gesteld. Zij zaten bij hun aanhouding van top tot teen onder de hennepresten.

De vier mannen zijn 22, 32, 46 en 49 jaar oud en afkomstig uit Bergen op Zoom en België. De aangehouden vrouwen zijn 38, 40 en 68 jaar oud en allen afkomstig uit Bergen op Zoom. De zeven hadden al 23 kg hennep geoogst. Circa 67 kg bevond zich nog aan de planten.

In totaal zijn 230 planten aangetroffen. Er werd illegaal stroom afgetapt. Politie Zeeland heeft de gehele kwekerij, alle hennep en twee personenauto's in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Francois (2-3-2010 om 18:44)
@Zoop, Belastingdienst verdient hier niets aan, NL teelt is grotendeels in handen van zware crimi. Teelt gaat voor 95% naar het buitenland voor de straathandel. Wietteeld is niet onschuldig en dat buitenom het brandgevaar en diefstal/heling van stroom. Verdien je geld normaal, doen de meeste.
Zoop (1-3-2010 om 10:49)
@ fransoise, opleveren doet het zeker wel, in deze crisistijd kan nederland helemaal niet zonder de belastingcentjes die buitenlandse kopers nederland inbrengen... en het gaat echt niet om een paar miljoen of zo, denkt u echt dat den haag daar nee tegen gaat zeggen ?
Pikkiknie (1-3-2010 om 09:02)
In Hulst..., plukkers afkomstig uit Bergen op Zoom en Belgie.. Vreemd! Wat zoeken ze daar? Is de pakkans in Hulst dan vele malen kleiner dan in BopZ?
Arie (1-3-2010 om 00:20)
Veel woningbranden ontstaan ook door kaarsen, rookwaren, frituren.. Hup, iedereen de bak in!
Francois (28-2-2010 om 19:58)
Mooie actie. Diefstal cq. heling van stroom. 90 kilo aan hennep. Tijdens de oogsttijd. Brandgevaar. Iedereen wil wat extra's maar doormiddel van criminaliteit bendadeel je er meer mensen mee dan dat het wat oplevert. Veel woningbranden zijn het gevolg van hennepkweek.
Bladerunner (28-2-2010 om 18:01)
Dank je wel politie mensen dank zij jullie is onze wijk weer vrij van die rotzooi. auto's verbeurd verklaren, alle betrokkenen een vette boete en de hoofdbewoner een tijdje logeren in de gevangenis en uiteraard opdraaien voor de kosten van het weer bewoonbaar maken van de woning droomscenario
Cookie-instellingen beheren