Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 38 km

Scholier zwaargewond tijdens gymles

Toegevoegd: 01-03-2010, 12.39 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Daniëlle Gillesse

MIDDELBURG - Bij een sportongeval in sporthal De Voorborch aan de Breeweg in Middelburg is vanochtend een scholier ernstig gewond geraakt.


Volgens de politie kwam de scholier rond 10.45 uur tijdens de gymles ongelukkig ten val. Twee ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam kwamen ter plekke om het slachtoffer, een leerling van de Christelijke Scholengemeenschap Walcheren (CSW) vestiging Van de Perre, te helpen.

De gewonde is met de traumahelikopter overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam. Over zijn toestand en letsel is nog geen nadere informatie beschikbaar. Ook is niet duidelijk hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. Ten tijde van het ongeluk was volgens een woordvoerder van de CSW in de sporthal een vakleerkracht aanwezig.

De klasgenootjes van het slachtoffer zijn na het ongeluk op school opgevangen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Leraar (1-3-2010 om 19:30)
Die Frank, hoe kan je nou zo iets zeggen dat sport niet goed is voor je.. Als gymdocent let je heel goed op maar je kan niet tegelijktijd letten op 25 kinderen, dat is onmogelijk. En een ongeluk zit in een klein hoekje, niet alleen in een gymzaal. Heel veel sterkte aan de leerling en docent +fam
Nietzobelangrijk :$ (1-3-2010 om 19:05)
Sterkte lieve b1d'ers, en de ouders! En het gebeurde helemaal niet door een volleybalnet, hij liep tegen een paal aan.
Vlissinger (1-3-2010 om 18:06)
Een ongeluk zit in een klein hoekje, voor je het weet val je van je bureau stoel en breek je je heup, dus die opmerking slaat alweer nergens over. We betalen niet voor niets veel premie aan de verzekeraars, wees blij dat ze helpen, misschien heb je het zelf ooit ook hard nodig! Beterschap!!
M (1-3-2010 om 17:40)
Jazeker is het heel belangrijk dat kinderen leren om sport onderdeel van hun dagelijks leven te maken. Een ongeluk kan altijd gebeuren, ook in de gymles. Maar een vakleerkracht is opgeleid om het risico zo klein mogelijk te houden. Sterkte voor het slachtoffer, hoop dat het meevalt.
Ik (1-3-2010 om 17:14)
@frank! Als je optelt hoeveel incidenten gebeuren door te sporten of als je optelt hoeveel incidenten gebeuren door NIET te sporten, dat weet ik wel wat de uitslag is! Sterkte voor de betrokkenen!!
Wendy Jansen (Oostburg) (1-3-2010 om 17:03)
Ik vindt het heel erg voor de scholier,ik wens hem heel veel beterschap en zijn familie en klasgenoten wens ik sterkte.
Cookie-instellingen beheren