Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 20 km

Scholier zwaargewond tijdens gymles

Toegevoegd: 01-03-2010, 12.39 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Daniëlle Gillesse

MIDDELBURG - Bij een sportongeval in sporthal De Voorborch aan de Breeweg in Middelburg is vanochtend een scholier ernstig gewond geraakt.


Volgens de politie kwam de scholier rond 10.45 uur tijdens de gymles ongelukkig ten val. Twee ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam kwamen ter plekke om het slachtoffer, een leerling van de Christelijke Scholengemeenschap Walcheren (CSW) vestiging Van de Perre, te helpen.

De gewonde is met de traumahelikopter overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam. Over zijn toestand en letsel is nog geen nadere informatie beschikbaar. Ook is niet duidelijk hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. Ten tijde van het ongeluk was volgens een woordvoerder van de CSW in de sporthal een vakleerkracht aanwezig.

De klasgenootjes van het slachtoffer zijn na het ongeluk op school opgevangen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J. (1-3-2010 om 16:23)
Je kan ook gewoon ongelukkig terecht komen, dat kan ook gebeuren als je van je fiets valt of ergens loopt! Het zou geen kwaad kunnen als er meer mensen gaan sporten!
Visje (1-3-2010 om 16:22)
@frank sporten is gezond. zeker in een tijd met dat we genoeg kunnen eten (bijna fr....) En een ongeluk zit in een klein hoekje dus......
J (1-3-2010 om 16:16)
T,is tegenwoordig vaak belachelijk ook wat ze moeten doen tijdens de gymlessen de sportdocenten eisen vaak het onmogelijke van een kind ze de lat ligt soms erg hoog !
Noor (1-3-2010 om 16:15)
Heel erg voor de mensen die dit hebben zien gebeuren.
Ik (1-3-2010 om 16:04)
Beetje overdreven reactie Frank. Een ongeluk kan toch gebeuren, het zijn nog maar kinderen.
Leerling (1-3-2010 om 15:28)
Ik zit op die school en ik HOORDE dat de jongen een volleybalnet niet zag hangen tijdens het voetballen en op het laatste moment terugdeinsde en zijn evenwicht verloor. dat is toch echt een rustige gymles hoor!
Cookie-instellingen beheren